Foarte buna. E chiar frumos ca existam, iar noi existam datorita Lui.
Consider insa ca promovarea Lui in societate poate fi de multe ori prost facuta, cu scopul de a se atrage ura asupra Sa.
Cel mai mare mizerupist care "exista". Adica, na. Mor oameni in prostie si nu faci nimic? In doare in fund.
Un tata iubitor care se ingrijeste si este interesat de nevoile noastre. Ne iubeste si ne accepta. Un tata care ne iubeste neconditionat si si-a dat viata pentru noi acum 2000 de ani pe cruce, din dragoste, El a murit pentru prietenia noastra.
"Un tata care ne iubeste neconditionat si si-a dat viata pentru noi acum 2000 de ani pe cruce..."
Deci e mort?
Personaj destul de basic, in functie de character complexity. Inca mai trebuie sa se maturizeze.
Cine sunt eu să-ți dau sfaturi?
M-ai făcut să râd.
Ești extrem de limitată mintal tu. Deci tu îmi dai mie ordine, mă comanzi practica să nu mai poate întrebări de genul pentru că nu îți plac ȚIE. Pe bune? Și tu mă întrebi pe mine cine mă cred eu că dau unui om necunoscut niște sfaturi? Poți pur și simplu să le aplici sau nu. Nu ești obligată să ți cont de ele. De ce te simți atât de atacată pentru că ți-am dat niste sfaturi?
NU LE LUA ÎN CONSIDERARE ȘI GATA. E ATÂT DE SIMPLU...
Bine, dacă " mai logic " nu suportă grad de comparație, atunci, gândește LOGIC!
Hai că aproape reușești să mă enervezi. Ups, stai, era să uit că pe mine nu mă poate enerva nimeni ( poate foarte rar )
Deci dacă intenționezi să mă enervezi, nu-ți pierde timpul și nu mi-l mai pierde nici pe al meu.
Trebuie să recunosc că mă enervează foarte un pic oamenii care folosesc des ironia.
Baiat bun. Pentru necredinciosi, luati de-aici: https://www.facebook.com/eusuntdumnezeu/
Cum de ești tu sigură că nu am dat bacul? Nici măcar nu mă cunoști.
Crezi că un om care nu a dat bacul nu este în stare să dea sfaturi?
Ia intră pe canalul lui Levi Elekes să vezi câte sfaturi bune dă oamenilor și nu, nu a dat bacul. Nu i-a trebuit, nu i s-au părut folositoare majoritatea informațiilor de la școală.
( Dacă citește cineva care încă este la școală ceea ce am scris, să mă înțelegeți greșit, bacul este important pentru majoritatea oamenilor )
Eu nu sunt în stare să port un dialog? Greșești.
Acum îmi dau seama că ești mult prea limitată mintal ca să poți gândi rațional și logic. Mă ataci pe nedrept și vorbești în necunoștință de cauză.
Dacă nu am aceeași părere ca a ta, mă ataci se pare, dar dacă eram de părere că Dumnezeu nu există, nu cred că te comportai așa cu mine.
Asta observ eu...
Și răspunde și tu la tot mesajul, nu numai la ceea ce îți comvine, dacă tot răspunzi...
Totuși, mai bine ar fi să nu mai răspunzi pentru mine. Deja nu mai văd rostul, nu ești capabilă să porți un dialog normal. Mă ataci pentru că te simți atacată, dar eu spun adevărul.
Îmi e milă de tine, sincer...
Tu cred că nu citești tot ceea ce scriu. Și nu, nu-mi vine să râd pentru că, după cum am mai zis, spun adevărul.
Tot nu ai răspuns la ceea ce te-am întrebat... Te întreb din nou.
1) De unde știi că nu am dat bacul?
2) Niciun om care nu a dat bacul nu are dreptul să dea sfaturi?
3) Crezi că nu există oameni deștepți care nu au dat bacul?
Și ți-am mai spus că poți pur și simplu să nu iei in considerare sfaturile pe care le primești. Faci ceea ce vrei. E atât de greu să înțelegi ori ești oligofrenă?
Mi-am susținut părerea. Este strict problema mea vizavi de faptul "cât de orb sunt".
"Ești prea orb dragul meu prieten", interesantă exprimare pentru un filosof, dar nu-și are rostul în cazul de față. Nu este nevoie să devii critic.
Omul își alege calea în viață, nu te judecă nimeni, decât prin prisma realității, prin felul de-a fi. Ca să deschid un subiect pe care mulți îl consideră un "mister", moartea în sine este procesul ireversibil al nașterii.
Nu există Dumnezeu. Este doar o presupunere. Există putere interioara și atât.
AvalohAlyn întreabă: