| IanRZR a întrebat:

Ce parere aveti despre expresia "Timpul le vindeca pe toate"? Cum o interpretati?

13 răspunsuri:
| Onica_Cassy_1993 a răspuns:

Eu una nu prea cred ca este ceva real, sa-i zic asa, pentru ca am avut o problema si numai timpul nu e vindecat-o!winking

| IanRZR explică (pentru Onica_Cassy_1993):

Poti te rog sa dai add la idul meu ian_rzr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare 100% adevarata.
Ok, se iveste un moment in viata unui individ cand uita, este atras de alte chestii si uita ce la tulburat. Bine, bine dar cand se gandeste? Acea "chestie " nu are totusi un impact asupra lui. De exemplu moartea unei persoane drage, nu o va uita niciodata doar va invata sa traiasca fara ea. Aparent, timpul a vindecat durerea respectiva dar practic si teoretic e alta treaba.

| Zangetsu a răspuns:

Expresia cred ca se refera la faptul ca daca ai trecut printr-o experienta neplacuta, cu timpul ai putea sa uiti acea experienta.

| Onica_Cassy_1993 a răspuns (pentru IanRZR):

Cine, eu?

| Madilyn a răspuns:

Parerea mea e ca expresia asta e 100% adevarata.
Intr-adevar, cu trecerea timpului, toate trec...problemele pana la urma sunt date uitarii, evenimentele neplacute se uita si ele, chiar daca raman urme.
In ceea ce priveste dragostea...pai cand iubesti cu adevarat pe cineva e cam greu sa uiti si sa stai pasiv. Unii chiar nu pot trece peste...insa e bine sa iti gasesti mereu cate ceva de facut ca sa treaca timpul mai repede si asa o sa fie OK.
Si inca ceva : Timpul le vindeca pe toate, insa la unii dureaza mai mult, o perioada mai indelungata, iar la altii mai putin. Depinde de caracterul fiecarei persoane.
happy

| mgtow a răspuns:

Depinde ce vindeca si daca e solutie. Eu nu mai iubesc si timpul nu vindeca asta dar continui sa traiesc in fericire. Timpul vindeca anumite chestii dar nu orice belea din viata.

| IanRZR explică (pentru Onica_Cassy_1993):

Da pe tine te rog sa ii dai add la ian_rzr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este deloc adevarat. Trebuie sa fii tu persoana integra si sa alungi din creierul tau obsesiile (banuiesc ca la asta te referi). Eu am prietene care sufera dupa niste nenorociti si dupa ani de zile, iar daca ei le-ar spune acum ca vor sa o ia de la capat, ele ar accepta. Astea sunt niste lucruri pe care mintea mea nu le poate intelege si, probabil, nici nu vrea sa le-nteleaga.

| Luori a răspuns:

Timpul vindeca, insa nu pe toate si tot cu ajutorul lui se creaza alte rani noi, proaspete. In unele cazuri, timpul pune-un pansament, insa nu face magie.

| claudelia1111 a răspuns:

Timpul chiar le vindeca pe toate. Odata cu trecerea timpului suferinta cauzata de anumite intamplari din viata noastra, se estompeaza. Acum depinde si de cat ne-au marcat aceste experiente neplacute in viata ..ideea este ca toate trec poate pentru a face loc altor probleme mai noi laughing

Apache
| Apache a răspuns:

Timpul nu vindeca nimic... timpul te face doar sa uiti

| shadovv a răspuns:

Nu le vindeca dar ofera o sulutie...