| 4b a întrebat:

Ce parere aveti despre Roboţii umanoizi, „prietenii viitorului"?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Sa n-aud! Nu doar ca vor transforma oamenii in lepre lenese si comode, dar mai sunt si de mare porc, ca aproape orice inteligenta artificiala, creata sa va usureze existentele.Pot si singur sa dau cu aspiratorul, sa spal vasele si sa fac o pita unsa.Adica,thanks,but no, thanks!

13 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Parerea mea e ca pot sa faca, citi vor, nu ma deranjeaza dar sa nu se trezeasca vreun "idiot" de om de stiinta sa-i doteze cu liber arbitru caci ne-am dat dracu' cu totii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mare tâmpenie.

| mgtow a răspuns:

Ne vor domina daca ajung sa gandeasca pe cont propriu, e un risc dar e si un avantaj pana cand ajung ca ei sa se autoproclame sefii pamantului.

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

laughing

| anonima_7631 a răspuns:

Eu cred ca oamenii de stiinta „si-o cam cauta cu lumanarea", pentru ca un robot va fi superior omului din unele puncte de vedere (de exemplu forta, poate viteza, etc.) depinde la ce nivel vor ajunge robotii.
Ar putea fi si un real ajutor pentru oameni, muncitori care nu fac greseli, nu consuma mancare sau apa, nu au nevoie de pauze, etc. Dar, atunci, nu ar mai fi nevoie de oameni sa munceasca..si iar nu e bine. Oricum, si in prezent e nevoie tot mai putin de oameni in fabrici, si tot mai mult se tinde spre automatizare, robotizare.
Una peste alta, ca orice inventie, are avantaje si dezavantaje, ramane sa vedem care dintre ele vor predomina.

| WhatheWow a răspuns (pentru EmaS):

Ce EmaS, nu-ti place cum gindesc?

Chiar m-am distrat cand am citit raspunsul tau!winking

| WhatheWow a răspuns (pentru EmaS):

As fi bun de Predicator daca n-as fi ateu; de popa nu, ca la astia nu trebuie sa gindesti ci doar sa ai voce si sa stii bine limba romana si in plus nu-mi place sa port "rochie".

Nu contest. Cine stie, poate intr-o zi se va intampla minunea! Eu inca mai sper.happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Să n-aud de ei.
Oamenii sunt destul de imaturi şi de complecşi psihic, emoţional; sunt deja destul de greu de desluşit! La ce să ne trebuiască un roboţel? Nu pricep. Personal urăsc ideea de a crea oameni din metal îmbrăcaţi în cauciuc. Este nefolositor. Nu sunt destui oameni pe planetă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vor destepta in cele din urma si-si vor da seama ca oamenii sint si inutili si distructivi. Asa ca or sa ne rada de pe fata pamintului.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Stai chill ca nu apucam noi ziua asta "fericita", oricum imi place cum gandesti despre oameni in general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Nu se stie niciodata big grin