Tot ce pot spune e ca sunt multe studii promitatoare in legatura cu subiectul acesta. Sunt de parere ca in urmatorii 30 de ani vor reusi sa gaseasca o modalitate de a mari durata de viata a oamenilor.
Iar daca reusesti sa traiesti 500 de ani probabil cine stie ce tehnologie va exista atunci.
Vorbesc de imortalitate biologica, adica nu imbatranesti, dar accidente se pot intampla mereu.
Dacă era TPU pe vremea lui Columb, acum n-ar fi existat.
Prea târziu pentru a explora Pământul? Crezi cumva că s-a aflat totul?
Și ce te face să crezi că e prea devreme pentru a explora Universul?
E totul relativ. Mai ales când vine vorba de timp. Totul poate lua o întorsătură în orice clipă.
Nu se mai oboseste nimeni sa exploreze pamantului. Suntem in secolul vitezei lumea cauta tehnologie. Pamantul nu ofera tehnologie, doar resurse si ramasite.
Degeaba se descopera vr-un mineral nou, sau cine stie ce in interiorul pamantului daca a 2-a zi scoate Iphone o noua serie de telefoane.
Singurul lucru pentru care inca se exploreaza pamantul la superlativ ma refer, este pentru medicina.
Iar cu univerul pe nimeni nu intereseaza un loc unde nu poti ajunge si in care nu se poate trai.
Nu cred că e prea târziu ca să explorezi Pământul și de asemenea ai șansa să explorezi universul, chiar dacă mai mult virtual. Mereu sunt lucruri de explorat, atât în ceea ce privește universul cât și Pământul deci nu e deloc trist.
Ingeri si demoni apar din vid prin materializarea energiei particulelor virtuale prin acumulare si concentrare si densificare ordonata si structurala de energie. Demonii nu se mai pot materializa complet ca umanoizi. Materia a aparut din vid. Noi am aparut din vid. Distrugerea Pamantului peste limitele permise de Dumnezeu va fi imposibila. Armaghedonul e tot mai aproape. Natiunile se inarmeaza de fapt pentru Armaghedon fara sa fie constiente de acest lucru fiind orbite de Diavol. "Ferice de cine crede si nu vede" manifestari demonice care ii pot cauza moartea. 2 Corinteni 4:4. Apocalipsa 16, 19. Al treilea razboi mondial va fi Armaghedonul, razboiul Lui Dumnezeu si nu vreun razboi nuclear la scara globala si nici cataclisme naturale sau cosmice la nivel global.
Tipul a pus întrebarea ca și când i-ar fi o dezamăgire. Este vorba de dorință, dacă își dorește, poate.
E altceva ce spui tu, eu i-am răspuns pe temă raportat la el.
Hai sa fim sinceri acum, ai fi explorat tu pamantul daca te-ai fi nascut in sec 17?
Cel mai probabil ai fi fost un fermier de porci care moare la 30 de ani din cauza unei infectii la masea pentru ca doar o mica parte din oameni explorau.
Macar m-am nascut la timpul potrivit sa am o sansa sa traiesc peste 200 de ani. - La cum evolueaza stiinta regenerarii am putea fi primii oameni care vor trai vesnic (vesnic insemnand pana la racirea universului)
De aia se baga bani in explorarea spatiala, colonizarea planetei Marte, cautarea vietii in Univers, informatii despre materie, intunecata, energie intunecata, etc.Cunoastem doar 5% din suprafata acoperita de oceane, cred ca 75, 80% din populatia globului nu stiu cum functioneaza amanuntit dispozitivele electronice care le folosesc in viata de zi cu zi.
Mi se pare trist ca am fost nascuti, ca, la urma urmei, traiesti sau nu, tot acolo esti. Haştag antinatalism.