Ma abtin.las oamenii de stiinta si inteligentii sa raspunda iar eu sa ma amuz.atat ma duce mintea.sant creeee{s}tin.da.am cetit deja raspunsurile si am vazut,mai multi atei alergand in propriul jur, sa-si prinda coditele cu dintii. unii chia sant olimpici.nu la prins codita, ci la studii.bravo lor. oare ce caut eu printre voi? mai bine ma retrag la manastire.domnul cu voi fiilor.domnii cu voi, fiicelor.
''HOMBRE Biblia este Cuvantul Vietii si sta in picioare in ciuda celor care au luptat de-a lungul vremii impotriva ei.Este Cuvantul imutabil al lui Dumnezeu.Mai mult, sunt milioane de oameni care au vieti transformate de puterea lui Dumnezeu.Ce credibilitate are cuvantul tau, fata de Cuvantul lui Dumnezeu care este Da si Amin?''
Asta nu dovedeste nimic, impotriva multor religii s-a luptat, si nu au pierit, exista si astazi.
E vorba de permutări și combinații. Totul se poate face doar că nu ai tu destul timp să scuturi cutia aia ca să iasă ceasul întreg. Să nu mai vorbesc că există lucruri ca șuruburi etc.
Nu prea cred argumentul că totul are o cauză când multe lucruri s-au creat din haos care nu are nici o cauză. Ordinea și armonia de pe pământ (că încă n-am depășit prea multe granițe) ne arată că prin șansă și întâmplare am evoluat. Ceea ce probabil te macină e faptul că vrei să definești un Dumnezeu sau un creator ca pe o ființă cu barbă care e mega puternic și drept. Din păcate până acum n-am putu înțelege că Dumnezeu nu are barbă și că ceea ce vedem s-a creat prin haos și distrugere. Dacă nu mă crezi ia un inel de aur și gândește-te la faptul că acel inel e creația unei supernove care a explodat foarte violent.
În plus faptul că totul are o cauză liniștește lumea, una e să iei deciziile singur și să ai responsabilitate alta e să știi că totul e la voia sorții.