Problema ca eu nu stiu daca exist sau existenta mea e reala, tu esto convins ca existenta ta e reala, gandeste la celule din creierul tau cm pot ele stimula constinta niste celule
Cum ati dai seama ca existi cu adevarat, ca merita sa vezi si ziua de maine ca va fi altfel de cum a fost azi?
Pune pe hartie ce vrei sa faci pentru asta te trezesti dimineata si te culci noaptea razboiul asa dur cum este acolo este adevarata viata acolo sentimentele omului sunt exprimate moartea viata exprimariile omului plansul rautatea mila tot vrei viata "du-te in razboi" ori vizualizeaza acest lucru iar apoi sa fi recunoscator pentru viata pe care o ai nu conteaza cum esti ce stare finaciara ai nu conteaza nimic conteaza ce vei face tu de acum incolo daca azi "mori" eu cel putin stiu starea mai bine incepe sa iti traiesti viata cel mai bine cat poti tu iubeste ti familea tot si da I tot ce poti asta este viata din perspectiva mea iti doresc o viata minunata.
Nu am spus niciodata ca numi iubesc familia sau ca imi pare rau ca traiesc doar ca uneori viata nu e dreapta ata tot
Viata nu are un sens obiectiv si universal. Bibliografie: Kierkegaard, Sartre, Camus.
Tu ai impresia ca ai liberu arbistru mai gandeste o data
You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life.
Albert Camus
Viata reprezinta sau este o insusire a o parte din materie. Avem materie vie si avem materie nevie.Aceste forme de materie exista in univers asa au aparut de cind nu se stie.Deci asta este viata, adica materia vie.Si materia vie are anumite insusiri altfel decit materia nevie, printre care una ce noua ni se pare mai deosebita se poate deplasa autonom.Pur si simplu este o forma a materiei.Cum de are aceasta insusire probabil asa aparu datorita unor conditii.Si plus de a sta mai are insusirea dea cauta sa isi mentina aceste proprietati sau si alte proprietati ce le are.Materia nevie are anumite proprietati si ea dar nu are aceasta capacitatea dea se deplasa autonom si acauta sasi mentina acele proprietati.Eu asa vad lucrurile.