Sangele nu fierbe in tine, isi garantez eu asta, te regaesti in tiparul depresivului care cauta alinare, virtuala nevazand ca in fata lui poate fi o urma de lumina, indiferenta este mare cand lenea acopera ambitia de a face primul pas spre reusita
Sac de box chiar ar fi varianta buna, doar ca nu pe mult timp
De fapt da, ai dreptate, caut alinare, dar in nici un caz una virtuala.
Uitanduma la ceea ca sunt zodia leului si anul tigrului, familia motanilor intr-adevar ma caracterizeaza. Sunt un motan care vrea mangaiat. Si sa nu crezi ca nu am facut primul pas, si nu doar odata. Dar nu, sunt respingator nu stiu de ce.
Altul...
ALTUL care crede in capul lui ca are "o viata de rahat", ca e un "ne'nteles", ca "viata n-are rost"...
Bre!
Mai LASA-NE!
Si la "Conversatii", acum si la "S&F", veniti si urlati ca aveti o "viata imposibila"...de cele mai multe ori pentru ca nu va baga o fata in seama sau pentru ca nu va sufla parintii in coor destul!
"O viata de rahat" are un nord-coreean, un somalez, unul nascut fara picioare sau fara vedere, ori nascut si crescut intr-un canal!
Voi astia care va plangeti TOATA ZIUA pe tpu...sunteti doar prost-crescuti in comparatie cu cei care nu au nici macar posibilitatea de a se plange!
Iesi afara!
NU se plang orbii, orfanii sau batranii cu un picior in groapa...cat va plangeti voi, niste ciutani nebagati destul in seama!
Lipsa acuta de bun-simt, aia ai tu si cei asemeni tie.
Tie ti-ar prinde bine sa faci sport si sa te uiti la niste video-uri motivationale (video nu carti). Cauta canale pana gasesti pe cineva care chiar iti place sa-l asculti si a carui prezenta te linisteste.
Asculta si muzica instrumentala. PE mine de exemplu ma relaxeaza jazz-ul. Gaseste ce te relaxeaza pe tine.
Da, da...
Asculta muzica si uita-te la video...de parca el student conectat la net fiind, nu un drogat al strazii, n-a facut-o pana acum!
Problema astora este ca descarca bagaje emotionale pe noi, valize intregi pe care nu le pot duce ei, primesc sfaturi...si peste 2 zile sau o saptamana revin CU ACELEASI hachite!
https://www.tpu.ro/......-nu-pot_1/
https://www.tpu.ro/......porta-cum/
https://www.tpu.ro/......chestiile/
Hai sa-i ajutam in continuare, pentru ca tot in continuare, ASTA ramane modul lor de viata:
"Intru pe TPU si imi vars acolo frustrarile ca viata e de rahat si nu sunt bagat in seama!" :D
"Aia-mi zice sa fac sport... :)) Mi-e lene sau nu ajuta...dar aici pe site MA BAGA lumea in seama, deci, sa revin si saptamana viitoare!"
"Viata e aiurea!"
Asa? :D
Sau singurul mod in care ii ajuti, este sa-i faci sa-si constientizeze penibilitatea, altfel revin in 2 zile cu fix aceleasi "probleme"?
Mai exista si posibilitatea ca eu sa nu am dreptate si el sa fie prins intr-o "viata aiurea": 19 ani, student, bun de munca, acces la informatii, nu orb, nu schiop, nu bolnav de cancer...
Asa e! Sunt un nemernic... :D
Fa-ti o clisma.
Si viata o sa-ti devina palpitanta pentru cateva momente.
O sa vezi viata prin ochelari maro daca te uiti prea de aproape.
Adica du-te si te caca, si nu mai plange pe net.
Poate o sa fiu criticat sau nu o sa ma inteleaga multi dar ia noul testament in mana si citeste din el sau roaga-te la Iisus Hristos sa te ajute.
Cu sufletul deschis si cuvintele tale.
Poate ai sufletul prea incarcat, eu l-am avut de mai multe ori si stiu cum e.