anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla cand iti deschizi cele 7 chakre? Eu mi-am deschis doar prima si vreau sa stiu ce se intampla dupa aceea.

Răspuns Câştigător
| ?Anonim? a răspuns:

Dupa deschiderea si echilibrarea celor 7 chackre se formeaza Yin si Yang, acesta se va aseza in zona Manipura (Sancrită: मणिपूर, Maṇipūra) Chakra plexului solar (zona buricului), se stabilizeaza si apoi se pot utiliza cele 7 chackre in parte individual sau prin amestec in functie de efectul dorit. Perioada de stabilizare, este o perioada de creatie si asociere libera, fara sens pentru cei care interactioneaza cu persoana care este in pocesul de stabilizare si calibrare.

(wikipedia)

esti superrrr!

23 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

rolling on the floor cum asa ceva?

| AlxMro a răspuns:

E un subiect foarte interesant. Eu fac Aiki-do si mai folosesc asa zisul ki-energie care functioneaza chiar functioneaza! Chestia cu chakra. nu m-am informat inca despre acest lucru da eu cred ca ar avea consecinte grave daca le-ai deschide pe toate. Nici nu sunt sigur de existenta chakrelor. Zine si noua cum ai facut sa o deschizi pe prima?

| ostea a răspuns:

Care chakră ți-ai deschis-o? Muladhara?

Ai putea să faci multe chestii... + starea ta de sănătate va fi foarte bună.
Devii mai receptiv/ă față de acest pămînt.
Poți să atragi sentimentele negative cît și pozitive ale celor din jur.

| ostea a răspuns:

Http://www.lucratorul-in-lumina.com/afirmatii/chakre.htm ( afirmații pentru deschiderea chakrelor ).

| ?Anonim? a răspuns:

Wooooowwwwww! Cum ai reusit? Promit sa ma interesez daca ma ajuti@! ces alea?
@smecheru : ME TOO!
cred ca se intampla ceva magic, 100%!

| ?Anonim? a răspuns:

Deci apare un Yin-Yang. Adica ceva magic! spune-mi cum ai deschiso pe prima si imi fac trei intrrebari speial ca sa-ti dau 3 funde! (ceva in genu':madapple:vrei o funda?)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am deschis o conserva, ma simt altfel...simt o senzatie deee...satietate, daca deschid sapte pfff.
Cica prima e la coccis, cum naiba ai facut? explica, te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@CeeaCeEuSunt
Da, adica prima chakra numita Muladhara, dupa ce am meditat la ea chiar am simtit cand s-a deschis. Pentru cei care vor sa incerce intrati aici:http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-antrenamente.htm

Poate ca unii nu veti intra daca e site satanist. Dai mai jos la " deschiderea portilor ", si iti zice acolo ce sa faci. Pe site mai aveti despre aura, telekinezie si mai multe chestii.

| busy19 a răspuns (pentru anonim_4396):

3.Inspirati adanc si cand expirati scoateti sunetul s-s-s-s-s-s-s-s-s(asemenea unui sarpe).
Fii sigura ca nu te duci la dracu.

| busy19 a răspuns (pentru anonim_4396):

3.Inspirati adanc si cand expirati scoateti sunetul s-s-s-s-s-s-s-s-s(asemenea unui sarpe).
Nici nu te duci la dracu daca faci asta nu?laughing

| valigi2345 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba zi ce ai simtit

Ce ai simtit cand ai deschiso, ai simtit o senzatie inexplicabila sau altceva?

Ce ai simtit cand s-a deschis

| deniii_3153 a răspuns:

Buna. ma poti ajuta si pe mine as vrea sa imi deschid si eu prima chakra pentru inceput dar nu stiu cum... :-s ma poti ajuta?

| valigi2345 a răspuns:

Cum ai deschiso pe prima ce exerciti ai facut

| valigi2345 a răspuns:

Ba cum ai deschiso sau mai bine zis de unde sti ca ai deschiso cum iti dai seama

| valigi2345 a răspuns:

Cum iti dai seama ca ai deschiso

| Roman_Elementu_1995 a răspuns:

Cum ati deschis-o?

| smecheru_3705 a răspuns:

Salut.cum poti sa iti deschizi chakrele?:dsunt interesat si eu de aceste lucruri dar nu am aflat cum se poate face asta

| Aloja_Cristina_1996 a răspuns:

I just got a free Minecraft gift code from http://freeminecraftgiftcode.net

| Albu_Alexandra_1994 a răspuns:

Primele 5 Chakre se descid in momentul nasterii, la prima respiratie! Citeste Yoga de Alexandru Dobos.

| Pavel_Mihai_1995 a răspuns:

Bai nu este ok sa-ti deschizi și sa-ti închizi chakrele aiurea, poți avea tulburări spirituale și să rămâi cu traume spirituale, daca tot le deschideți faceti-o cu cineva cu experiență lângă voi!