Dupa deschiderea si echilibrarea celor 7 chackre se formeaza Yin si Yang, acesta se va aseza in zona Manipura (Sancrită: मणिपूर, Maṇipūra) Chakra plexului solar (zona buricului), se stabilizeaza si apoi se pot utiliza cele 7 chackre in parte individual sau prin amestec in functie de efectul dorit. Perioada de stabilizare, este o perioada de creatie si asociere libera, fara sens pentru cei care interactioneaza cu persoana care este in pocesul de stabilizare si calibrare.
(wikipedia)
esti superrrr!
Salut.cum poti sa iti deschizi chakrele?:dsunt interesat si eu de aceste lucruri dar nu am aflat cum se poate face asta
E un subiect foarte interesant. Eu fac Aiki-do si mai folosesc asa zisul ki-energie care functioneaza chiar functioneaza! Chestia cu chakra. nu m-am informat inca despre acest lucru da eu cred ca ar avea consecinte grave daca le-ai deschide pe toate. Nici nu sunt sigur de existenta chakrelor. Zine si noua cum ai facut sa o deschizi pe prima?
Deci apare un Yin-Yang. Adica ceva magic! spune-mi cum ai deschiso pe prima si imi fac trei intrrebari speial ca sa-ti dau 3 funde! (ceva in genu':madapple:vrei o funda?)
Care chakră ți-ai deschis-o? Muladhara?
Ai putea să faci multe chestii... + starea ta de sănătate va fi foarte bună.
Devii mai receptiv/ă față de acest pămînt.
Poți să atragi sentimentele negative cît și pozitive ale celor din jur.
@CeeaCeEuSunt
Da, adica prima chakra numita Muladhara, dupa ce am meditat la ea chiar am simtit cand s-a deschis. Pentru cei care vor sa incerce intrati aici:http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-antrenamente.htm
Poate ca unii nu veti intra daca e site satanist. Dai mai jos la " deschiderea portilor ", si iti zice acolo ce sa faci. Pe site mai aveti despre aura, telekinezie si mai multe chestii.
Http://www.lucratorul-in-lumina.com/afirmatii/chakre.htm ( afirmații pentru deschiderea chakrelor ).
3.Inspirati adanc si cand expirati scoateti sunetul s-s-s-s-s-s-s-s-s(asemenea unui sarpe).
Fii sigura ca nu te duci la dracu.
3.Inspirati adanc si cand expirati scoateti sunetul s-s-s-s-s-s-s-s-s(asemenea unui sarpe).
Nici nu te duci la dracu daca faci asta nu?
Buna. ma poti ajuta si pe mine as vrea sa imi deschid si eu prima chakra pentru inceput dar nu stiu cum... :-s ma poti ajuta?
I just got a free Minecraft gift code from http://freeminecraftgiftcode.net
Ba cum ai deschiso sau mai bine zis de unde sti ca ai deschiso cum iti dai seama
Ce ai simtit cand ai deschiso, ai simtit o senzatie inexplicabila sau altceva?
Primele 5 Chakre se descid in momentul nasterii, la prima respiratie! Citeste Yoga de Alexandru Dobos.
Bai nu este ok sa-ti deschizi și sa-ti închizi chakrele aiurea, poți avea tulburări spirituale și să rămâi cu traume spirituale, daca tot le deschideți faceti-o cu cineva cu experiență lângă voi!
AvalohAlyn întreabă: