Toti trebuie sa evoluam. Daca nu inveti ceva din greselile tale le vei repeta.
CIteste ca nu ai timp sa incerci si sa faci tu toate greselile, invata de la altii care au gresit la fel ca tine si nu repeta greselile lor.
Fi bun si incearca prin munca ta sa aduci valoare in viata semenilor tai.
Fi corect cu tine si cu semenii tai.
Nu irosi timpul tau. Timpul e cea mai de pret resursa de care dispunem.
Din punctul meu de vedere, incepe sa nu mai aiba sens.
De cand am observat ca doar celor rai le merge, doar cei rai au prosperitate, in timp ce oameni buni nu obtin nimic, ba se mai si chinuie.
Apoi pe lumea cealalta, daca un criminal omoara 10 oameni si se pocaieste, se duce in cer, in timp ce un om bun dar si sarac care nu a auzit de Dumnezeu, spiritualitate si mantuire, dar fura un ou, se duce in iad...
Momentan nu mi se pare drept ce se intampla.
De ce ești ridicol? Un om sărac care fură un ou nu se duce în iad. Și nu cred eu că mai există oameni în ziua de azi care să nu fi auzit de Dumnezeu
Conform Bibliei e pacat.
Si ma rog, am dat un exemplu, dar sunt si altele.
cum ar fi sa te masturbezi....se zica ca si asta e pacat, dar e nasol pentru cineva care nu se poate casatorii niciodata, el nu are voie sa simta placere?
Dar ma rog, poate s-a interpretat gresit, si nu e adevarat ce am inteles.
Nu, conform Vechiul Testament un sărac în pericol de înfometatr care fură o paine nu se consideră că a păcătuit pentru că se consideră că prezervarea vieții e cea mai importantă. Îmi place că ai încercat să ridiculizezi Creștinismul cu exemplul ăsta extrem și nici așa nu ți-a reușit.
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă: