| OoBunnyoO a întrebat:

Ce spuneti sunteti pro sau contra testelor facute pe animale? Argumentati (sau nu). happy

P.S. Sper ca am pus intrebarea la categoria potrivita.

190 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns (pentru OoBunnyoO):

laughing nici nu m -am enervat, de fapt ma amuza, si am continuat sa fac chestionare pentru scoala de soferi. Ideea e ca nici nu m-a afectat catusi de putin, pentru ca nu imi pasa de ceea ce spui tu in legatura cu mine.
Asa ca stai linistita, nici macar 2% nu ai ajuns sa ma enervezi. tongue

| OoBunnyoO explică (pentru LaLaura):

In primul rand pentru cineva care sustine ca nu ii pasa, pari sa doresti foarte mult sa ma convingi ca nu iti pasa. laughing Ai repetat asta cred ca de aproape zece ori si continui sa o repeti. Un om caruia nu ii pasa nu face asta.
Si pentru ca vad ca tot folosesti studiile pe care le ai, drept argumente, eu am studiat si am lucrat in jurnalism. Jurnalistilor le place sa se contrazica. Jurnalistii sunt la fel ca porcii, dupa ce se joaca suficient in noroi, incepe sa le placa. Asta se aplica si in cazul conversatiilor contradictorii, exceptand cealalta parte de noroi in care umbla.
Iar in al treilea rand in drept, pentru ca am uitat sa mentionez mai devreme, nu stiu ce castig de cauza poti sa ai ignorand complet argumentele celuilalt, pe care stii ca nu le poti contraataca. Asta pe langa celelalte doua motive date undeva mai sus.

Am raspuns ca sa mai temperez oarecum discutia, nu sunt genu sa las contraditii la exteme si cu nervi.
Dar se pare ca ai interpretat ca m-am enervat si de aceea am si negat asta, dar nu asta a fost intentia, intentia a fost sa fim oameni pana la urma si sa "dam mana" chiar daca suntem in discutii contradictorii, dar banuiesc ca nu iti doresti asta.
O seara buna.

Intr-adevar, ultimele raspunsuri ale tale sunt foarte temperate si intr-adevar erau ceva de genul "hai sa dam mana si sa fim prieteni". Pentru ca "Nu imi pasa ceea ce spui" este intr-adevar o afirmatie extrem de amiabila. laughing
Scuze, se pare ca am probleme de interpretare.
O seara buna si tie. laughing

Dupa ce jignesti omul ar trebui sa si iti multumeasca.
Ok, eu iti multumesc pentru criticile tale si dau "mana " virtual cu tine. Si imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva. Nu am orgoliu atat de imens.
O seara buna.

Cu placere. Ma bucur sa vad ca argumentele mele ti-au fost de folos.
O seara placuta.

| lalalalalalalalalalalalalalalalalalalallall a răspuns:

Animalele sunt si ele fiinte, au si ele sentimente, au suflet si nu cred ca merita sa suporte animalele o cruzime ca asta. Daca se pot face teste pe animale se pot face teste si pe oameni, nu? Daca ele sufera si noi putem suferi.Cata cruzime poate fi in sufletul unui om care face teste pe animale.Ti se sfasie sufletul doar cand te gandesti sad :'( :'( sad

| piratuu a răspuns:

Contra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pro, realizez ca s-au facut descoperiri majore in domeniul medicinei si psihologiei utilizandu-se soareci de laborator. Tehnica de chirurgie se invata pe animalesi trebuie sa fie asa.
Nu sunt in schimb de acord cu folosirea animalelor pentru testarea produselor cosmetice (substantele care se afla in ele pot fi foarte frumos verificate in laboratoare,iar oamenii aia trebuie sa stie ce substante sunt toxice si care nu).Nu sunt de acord cu,,experimente medicale'' de genul,hai sa taiem capul la un caine,hai sa intoarcem capetele animalelor invers sa vedem ce se intampla,astea nu au un scop, nu ajuta stiinta sa progreseze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că dacă o să am un copil și acel copil va fi băiat îl avortez