| elasexygagica a întrebat:

Ce super, eu nu vreau sa fac scoala:(( daca nu fac scoala oare primesc si eu serviciu usor unde sa castig 50 de milioane lunar?:(
http://stirileprotv.ro/......b/60517738

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Parca te multumeai si cu bonuri de masa ...acum ai pretentii?

| elasexygagica explică (pentru Apache):

Doar sunt sophie-sticatalove struck trebuie sa am pretentzii bunoculelove struck

Apache
| Apache a răspuns (pentru elasexygagica):

.si cam ce ai face pentru 5 lei?

| elasexygagica explică (pentru Apache):

Inmulteste cu 100 si sunt toata a ta tigrulelove struckbatting eyelashes

| Hombre a răspuns:

Ela, camerista la hotelul rezervat pentru alesi nostri deputati si senatori, masaje erotice si lovele la greu, basca si satisfacuta, mai greu cu cei in bastoane dar banii nu are miros. Cand zici ca facem o rugaciune in jacuzzi ca borbolocii sa ne mantuiasca si sexul sa ne deschida usa catre raiul destrabalarii?

| elasexygagica explică (pentru Hombre):

Oricand zici tu hombrelove struck am costumul de baie pregatitbatting eyelashes, sau nu te superi daaka vin fara, nu?blushing love struck

| Klepto a răspuns:

Primesti tot ce vrei tu daca te angajezi ca papusa sexuala/iubita trofeu pentru un batran libidinos cu prea multi bani care o arde prin cluburi, sau faci videochat, nu-ti trebuie nici macar costum de baie, doar costumul lui Eva si atat.

| elasexygagica explică:

Sunt foarte specialabatting eyelashes

| Hombre a răspuns (pentru elasexygagica):

Ela poti sa vii si in costum de cosmonaut, dar ai grija sa nu uiti pasarica acasa, ca altfel Emanuelle iti face concurenţă.

| elasexygagica explică:

Niciodata no sa te uit pe tine puiutu meu fara ochisorisad vrei un pupic?:*love strucklove struck

| klaws007 a răspuns (pentru elasexygagica):

500 e prea mult, daca vrei bani, trebuie sa scazi tariful ca eu sunt rezolvat complet cu 80-100 lei. Asta daca chiar vrei bani. App, cauta`l pe Columbeanu, sigut are niste bani si pentru tine. si daca esti tot nemultumita, vino la mine ca te multumesc eu din toate punctele de vedere. lasand gluma la oparte, daca vrei sa ai bani, trebuie sa ai ori scoala facuta prin invatat, ori scoala vietii iar prin scoala vietii ma refer la a te descurca sa faci bani din corpul tau ca exista diverse metode, inclusiv prostitutia care, e o munca destul de grea.

| SfantulDuh a răspuns:

Cum de M-ai gasit asa repede? Si mai ales la Pro-tv, va dati seama...

| FucktheSystem a răspuns:

Eu vreau să fiu rentier... ce e mai frumos decât să nu muncești și să ai bani?
Și am o propunere pentru tine ela, dacă tot îți place așa de mult sexul cred că ai putea să scoți ceva bani pe nopate, mai ales dacă îți vânezil clienții pe TPUhee hee

| DorelSudoru a răspuns:

Aaa deci tu vrei sa te faci curva nu? e ok nu-ti fa probleme se gasesc client dar fate pe cont propiu nu cauta un peste...
P.S: 500 lei wth!

| aliceinchains a răspuns:

Ai renunta tu la o bere?! Ma uimesti.

laughing Phew, m-am linistit. Ma si gandeam ca ti-a spart cineva contul'...

laughing Stiu! Da' pe rand asa, ca eu te-mbat incet!batting eyelashes

Sigur, ma risc.batting eyelashes Da' daca nu-s firava, cum sunt? waiting

waiting Sper ca nu crezi ca-s grasa...numai eu am voie sa spun asta despre mine, inteles? laughing Ca se duce toata berea promisa.

He he, tot la tine te gandesti. laughing Si eu am vazut poze cu tine... ti-am zis ca ma faci sa ma simt grasa. worried Tu realizezi ca ai mai mult cu 2-3 kg decat mine? I don't want to see

Sunt in dubii, nu cred ca asta ma consoleaza foarte mult. laughing dar fie, berea tot a ta e. big grin

Si asta...pentru ca imi esti simpatic, ca altfel... waiting Nu pupai nimic!

| SexGirl1921 a răspuns:

Tu chiar nu ai scultat ce zice? a spus ca NU exista slujba perfecta

| TheAshen a răspuns:

Lol aici pe TPU gasesti tot ce vreihappy