Ca s-a terminat jocul? Dacă scopurilem visele, țelurile tale fac parte dintr-un joc, atunci orice este posibil. Dacă te raliezi scopurile vieții, nu.
Nu e mai bine sa-ti pui in gand vise de nerealizat.
Nu. Țelurile de nerealizat nu te duc la realizare. În viață te ține calea spre un țel. Ai realizat ceva, ai terminat o parte dint-un țel mai mare.
Te rog, nu gandit atat de limitat incat sa doresti sa te sinucizi!
Eu, la 23 de ani, acum un an imi doream sa mor pentru ca am simtit ca toata viata mi-am irosit-o degeaba
Ei bine, gandurile de genul m-au ademenit (printre altele) sa fiu influentat sa fac ceva ce regret in fiecare zi de atunci, si care mi-a schimbat mentalitatea la 180 de grade
De atunci, chiar daca pacatuiesc (nu fumez sau beau, dar pacatuiesc altfel), ma rog lui Dumnezeu si Mantuitorului Iisus Hristos pentru putere, sanatate, intelepciune, si un al 6-lea simt divin dezvoltat, ca sa ma feresc de probleme.
In fiecare zi traiesc cu frica de a nu fi ultima mea zi pe Pamant, la doar 23 de ani, tine minte!
Nu iti dori sa mori, dupa moarte exista Rai sau Iad!
Nimic la mijloc, iar daca te sinucizi, oricat de bun ai fi fost si apropiat lui Dumnezeu, te duci direct in Iad, fara discutii! Asta pentru ca ai incalcat una dintre cele 10 porunci, aceea de a nu ucide (te-ai ucis pe tine insuti, n-ai voie).
Invata sa te bucuri de toate lucrurile mici, pentru ca acelea construiesc momente si amintiri puternice. Fii recunoscatoare pentru ca esti sanatoasa, mergi, ai 2 ochi, 2 picioare, 2 brate, nu ai retard sau handicap de orice fel, si pentru ca ai inca 24 de ore in care sa admiri viata, sa descoperi din tainele ei de orice fel.
Si nu in ultimul rand, inca o zi in care sa ai sansa de a invata lucruri noi, a-ti crea experiente unice, si a-ti pune amprenta asupra lumii in care traim (care de fapt se va si sfarsi, sub forma in care o stim). Sa realizezi ca de fapt oricat de multe crezi ca stii, de fapt nu stii nimic! Dumnezeu a creat atat de multe, direct sau indirect, incat doar El le poate cuprinde cu gandul sau fapta.
Multa sanatate tie si celor ce mai citesc mesajul meu, aveti grija de voi si de familiile voastre! Vin niste vremuri foarte grele, care ma intristeaza profund, deoarece nu am apucat sa gust "viata" cum trebuia...dar incerc sa "trag" de ceea ce mi-a ramas, pentru ca nu stii niciodata ce iti rezerva ziua de maine!
"te duci direct in Iad, fara discutii! Asta pentru ca ai incalcat una dintre cele 10 porunci, aceea de a nu ucide " - Păi rușii ucid mii de oameni, la fel și ucrainienii. Și pe ăștia îi așteaptă iadul?
Probabil ca tu esti intr-o depresie adanca, daca nu poti sa vezi realitatea unuia fericit, cu vise implinite, cum traieste fericit si satisfacut pana la adanci batraneti, nicicum nu-si pune streanguul de gat.
Pusul streangului de gat este ultima solutie a celui in depresie sau a celui disperat care nu a realizat nimic in viata, sau a pierdut totul.
Imi pare rau sa-ti spun, dar dupa cum scrii aici tu treci printr-o perioada depresiva, destul de urata si ti-as recomanda sa vezi un psiholog sau psihiatru, sa te puna pe picioare, sa reusesti sa intelegi ca sunt atat de multe lucuri simple si frumoase in viata, la care visezi si pe care poti sa le realizezi, doar daca ai vointa si iesi din starea de letargie in care te complaci acum.
Pai si autorulota cu ce scop o vrei? Cumva visul tau nu este sa calatoresti cu ea? Adica nu se va termina acolo. Sau daca consta in achizitionarea ei. Dupa ce te vei vedea cu ea, vei gasi alt vis pe care sa il realizezi.
Hmmm... nu. Renunță complet la vise și d-abia atunci începe viața reală.
Și eu anticipez multe lucruri și aștept cu nerăbdare, dar sunt lucruri care mi se cuvin și nu vise.
E bine sa visuri si daca le indeplinesti ori apar altele cu timpul ori de bucuri de realizarile pe care le-ai indeplinit deja. Nu trebuie sa iti pui streangul in gat pentru asta. That's?
Nu am mai auzit asta pana acum. Daca iti indeplinesti visurile gata trebuie sa te omori?
Viata nu e doar visuri...
AutoRulotă. lol.
Cineva, candva a spus. Dacă țintești spre stele, cu siguranța atingi măcar Luna.
Nu. Eu am facut tot ce voiam sa fac in viata. Mi-am indeplinit visele. Nu am nici cea mai mica intentie sa-mi pun streangul. E bine ca a disparut genul ala de agitatie pe care il simti atunci cand vrei sa faci cutare lucru (sa calatoresti, sa faci ceva important etc).
Visele nu se termina niciodata. Implinesti unul, apare altul. Dar inainte de aparitia altui vis bucura-te din plin de cel împlinit.
Si apoi chiar daca n-am mai avea vise, viata e frumoasa daca stim sa ne bucuram de ceea ce avem deja. Nu trebuie sa obtinem mereu ceva nou. E ceea ce se numeste fericire.
Daca iti faci vise de nerealizat vei ramane toata viata cu neimpliniri.
De ce sa traiesti doar pentru vise? Oare asta poate fi catalogat ca fiind scopul nostru?
Multumesc pentru raspunsuri Sunt bine. Intrebarea era doar o tema de gandire usor filosofica
Inca nu s-a implinit visul tau,din alta intrebare se pare ca ai visu doara pe jumate, ai rulota nu autorulota, am vazut ca ai intrebat ce masina ar fi buna sa traga o rulota, deci s-a dus visu tau cu autorulota dar e buna si rulota, asta e.
Ca idee in RO daca ai autorulota cu ce tip de permis ai putea merge, ori ce permis ai nevoie?