Superficialitatea,minciuna,falsitatea și dorința de a fi mereu in centrul atenției! Sau mai urăsc persoanele care ar face orice sau ar trece peste orice valoare/principiu doar pentru a se integra
Depinde, la barbati urasc prostia de care dau dovada,gen baieti astia niste soacreci virtuali care te jignesc pe net dar real nu exista,eu stiam ca un mascul are testicule si daca vrei sa ma jignesti hai fata in fata, la femei urasc lipsa sinceritati,nu au curajul sa spuna ceea ce gandesc sau le e frica sau sunt ipocrite,hey fara generalizare,intr o tara infecta unde uni se considera ca fiind in america si se dau mari geni, nu urasc oameni, urasc prostia, ipocrizia lor, lumea s-a schimbat, barbati sunt feminizati, iar femeile sunt barbati
Prostia,minciua,și să fie criticat de aspectul fizic cel puțin asta urăsc eu
Cel mai mult, eu, urasc persoanele care se dau mari si tari si care se cred destepti si ei sunt prosti de bubuie pamantul.Dau exemplu pe colegele mele din clasa a-V a care au figuri la c*r.
Depinde. Nu pot spune ca urasc ceva si sunt fixat pe aia. Un om poate sa ma minta cu ceva anume si totusi sa nu urasc asta la el. Altu se poate comporta urat cu mine si sa nu urasc asta la el, etc. Depinde si de relatia pe care o am cu respectivul si cat de bine il cunosc. Abia atunci imi pot forma o idee despre ce urasc la el si ce nu.
De un necunoscut cred ca e doar oftica pentru ca de exemplu te-a mintit cu ceva, nu ca urasti asta in general la oameni. E prea mult sa generalizezi. Si cu prostia la fel. Am vazut oameni prosti din mai multe punct de vedere si nu am urat nimic la ei, si cu multe alte lucruri la fel. Totul este subiectiv si sa spui ca urasti doar cateva chestii mi se pare dovada de ipocrizie.
Uras minciuna oricum ar fi ea, sub orice forma nu conteaza de la cine.
Prostia, minciuna, aroganta, infidelitatea, snobismul, infatuarea, nespalarea, ipocrizia samd.
Rautatea.
Poate el(omul) sa fie oricum, dar daca are un suflet negru sau mai bine zis: nu are, adica nu ii pasa de ceilalti oameni si animale, doar de propria-i persoana, de propria-i piele, cum din pacate sunt foarte multi oameni in lumea asta, atunci acel om nu are de fapt niciun drept la nicio pretentie pentru ca asa cum lui nu ii pasa de nimeni altcineva, nimanui altcuiva nu ar trebui sa ii pese de el sau de calitatea vietii sale.
Dar tu ce raspuns ai da la intrebarea ta si de ce?