Sa merg cu o prietena la anumite colege mai populare si sa stau ca bleaga ascultandu-le discutand despre ceva ce mie nu-mi pasa, discutand despre ceva sau cineva pe care nu-l cunosk. De exemplu azi m-o luat o colega, sa stau cu ele si discutau despre cum s-o imbrakat nu stiu care.
Cand aud muzica populara sau manele si nu sunt la o petrecere sau ceva.
Cand umbla vreun copil de a 9'a pe coridor cu muzica data tare la telefon, dar mai ales cand respectivul nu o ia prin fata clasei mele sa'l puscam o data, ci merge roata.
Chiar orice fac si nu vreau sa fac ca nu simt nevoia s-o fac si o fac pentru ca intervin legile si regulile sociale si ale bunului comportament.
Centura de siguranta, gropile din asfalt, faptul ca am o biserica in fata blocului si popa trage clopotu la 9 si ma scoala din somn, etc
Pai...profa de mate,sa trec pe langa cainii vagabonzi,venitul pe intuneric acasa singura printre blocui,cand trec pe o trecere de pietoni foarte mare,unde sunt multi soferi care nu au de gand sa incetineasca si sa accelerezi si tu, cand vorbesc cu o persoana, iar acea persoana nu se uita la mine si face cu totul si cu totul altceva asta ma enerveaza la culme.
Cand realizez ca persoana cu care vorbesc are o cu totul si cu totul alta viziune asupra unui lucru.
SILVIUTZA_7132 întreabă:
SomeonedinclanulluiBent întreabă:
Puffy_1082 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: