Pe mine ma suprinde ca pot sa creada, sincer, fara sa jignesc pe nimeni (mi-au mai fost interpertate gresit raspunsurile, nu de alta).
Acest topic chiar devine interesant.
Ca majoritatea sunt niste simpli umanoizi cand de fapt ar putea fi mult mai mult.
Faptul ca isi pierd sanatatea pentru a cistiga bani, iar apoi isi pierd banii pentru a recistiga sanatatea... li se face plictisitoare copilaria, iar apoi devenind maturi, vor sa devina copii.
se gindesc atit de mult la viitor, incit uita de prezent, astfel nu traiesc nici viitorul nici prezentul, vad doar intunericul ceata si iar intunericul, devin bogatzi uitind ce saraci erau si devin saraci amintindusi ce bogatie aveau.
Ma surprinde faptul ca multi oameni nu stiu sa gandeasca singuri si ca modeleaza creierul copiilor exact dupa al lor si nu ii lasa sa gandeasca singuri si sa isi aleaga singuri calea
Tupeul, rezultat din prostie, ma surprinde mereu desi mereu ma astept la orice.
Ca, cu toate ca a reusit sa ajunga la un nivel ridicat intr`ale tehnologiei, inca nu si-a aflat rostul existentei, provenienta si destinatia.
Ah. ce va mai place sa despicati firul in patru deoarece raspunsul ar trebui sa fie la fel pentru toti, unnul neutru, vedem lumea asa cum ne dorim s'o vedem, intelegem lumea in limitele posibilitatii psihice (asta difera de la caz la caz) si mai departe ne facem o parere despre lume/viata in general din ce'am invatat incercand s'o intelegem
Suntem intr-adevar membrii ai regnului animal, una peste alta. Ca suntem superiori (unii dintre noi) este o cu totul alta problema.
Cristi, nu-mi dai mie chitara aia?
Haha . Pe asta nu, dar am una de vanzare. Daca te intereseaza, da-mi un mesaj ca sa nu transformam discutia in mica publicitate.
Cred ca prostia, prin asta referindu-ma la lipsa inteligentei si lipsa dorintei de evolutie. Pur si simplu nu inteleg cum isi stopeaza unii oameni nevoia de cunoastere, curiozitatea nativa, lucruri naturale. Ne indepartam mult fata de natura noastra si nu ne face bine intodeauna.
Imi pare rau, eu nu te-am atacat nici pe, tine nici convingerile tale. Poate ca 220V are dreptate si esti indoctrinat, daca devii asa de agresiv de la o incercare de conversatie civilizata. Cu toate astea, te intreb (intr-un mod pasnic), unde exact ai incadra tu rasa umana, din punct de vedere biologic?
Wikipedia si biologia contemporana ne spun ca suntem membri ai "Regnului Animalia". Dar astept cu interes (pasnic) parerea ta.
Prostia,orgoliu,lipsa de respect, lipsa de educatie, ipocrizia, fatarnicie si lista poate fi mult mai lunga
Faptul ca se promoveaza aparent ratiunea, faptul ca noi ca oameni ne consideram foarte inteligenti, rationali cand in realitate suntem cu totii miscati de instinct, sentiment.