| 4evergentleman a întrebat:

Chiar funcționează legea atracției? Adica daca te gândești că vei avea acel lucru,acea viață,acele emoții,trăiri prin prisma gândirii pozitive și vizual sa le vezi deja obținute,că de bucuri de ceea ce gândești și ceri universului se vor realiza sau oamenii care susțin așa ceva au probleme? Sunt psihotici?
Sa faci zi de zi afirmații,aceste afirmații despre tine pozitive și altele chiar se concretizează sau e un bullshit? Emoțiile și gândurile astea negative,pozitive ne guvernează viața? Îți va aduce legea asta prin manifestare aceste chestii daca ești convins că așa se va întâmpla?
Știți câteva exemple sau afirmații vizavi de acest subiect? Ați experimentat vreodată o perioada mai îndelungată? Am înțeles că nu trebuie sa le întrerupi!? Sa o faci și ce mai multa convingere.
Daca e așa atunci eu o sa îmi spun că sunt sănătos că nu am nimic,că sunt mai sănătos decât foarte multi oameni și că sunt și inteligent deși nu e cazul big grin
Pe bune, funcționează aceasta lege?

10 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Sigur. Dacă te concentrezi și te convingi pe tine însuți că vei avea cea mai frumoasă femeie, numai ce-o s-o vezi pe Jodie Marie Comer cum își ia bilet de avion, vine în Ro, închiriază o mașină și îți oprește în fața casei. Coboară din mașină și...îți pică în brațe. happy

| RAY a răspuns:

Nu trai in trecut, nu visa la viitor, conectează ti toate eforturile in prezent= asta functioneaza mereu și va functiona

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Concentreazati

| Frank51 a răspuns:

Nu funcționează în sensul expus. Legea atracției se referă la ceea ce reprezinți și principiile tale. Mai exact ceea ce dai și primești. Dai muncă primești răsplată.

| VoidEternal a răspuns:

Mie se pare extrem de naiv sa crezi că e suficient să vrei ca sa primești orice. Indiferent ce îți spune cucoana de la unghii care a citit acum 5 ani "Secretul" și crede că a aflat secretul universului.

| 4evergentleman explică (pentru VoidEternal):

Trebuie sa și faci ceva in direcția aia in care îți dorești acel lucru, dar întreb dacă chiar ajuta, eu unul nu cred și dacă tu crezi că eu cred în așa ceva și sunt chiar convins chiar tu ești cel naiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că legea atracției funcționează numai dacă faci și tu ceva in această direcție, să miști ceva, să acționezi, astfel nu.

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

Da,am si menționat adineauri acest lucru.

| Sekim a răspuns:

Si da, si nu. Parerea mea e ca functioneaza foarte bine cand ideea asta de lege a atractiei se afla intr-un creier nu foarte inteligent. In esenta, legea atractiei spune ca e destul sa iti doresti ceva si o sa primesti. Acum, daca iti doresti sanatate, bani, putere etc. cred ca stim cu totii ca nu o sa pice din cer daca nu faci nimic. Nu poti manca nesanatos in fiecare zi si ca prin miracol pentru ca esti pozitiv si fericit sa fi si sanatos. Daca iti doresti ceva trebuie sa muncesti pentru el. Daca toti ne am dori ceva si am primi asa usor, unde ar mai fi amuzamentul?

Întrebări similare