Mie se pare extrem de naiv sa crezi că e suficient să vrei ca sa primești orice. Indiferent ce îți spune cucoana de la unghii care a citit acum 5 ani "Secretul" și crede că a aflat secretul universului.
Trebuie sa și faci ceva in direcția aia in care îți dorești acel lucru, dar întreb dacă chiar ajuta, eu unul nu cred și dacă tu crezi că eu cred în așa ceva și sunt chiar convins chiar tu ești cel naiv.
Si da, si nu. Parerea mea e ca functioneaza foarte bine cand ideea asta de lege a atractiei se afla intr-un creier nu foarte inteligent. In esenta, legea atractiei spune ca e destul sa iti doresti ceva si o sa primesti. Acum, daca iti doresti sanatate, bani, putere etc. cred ca stim cu totii ca nu o sa pice din cer daca nu faci nimic. Nu poti manca nesanatos in fiecare zi si ca prin miracol pentru ca esti pozitiv si fericit sa fi si sanatos. Daca iti doresti ceva trebuie sa muncesti pentru el. Daca toti ne am dori ceva si am primi asa usor, unde ar mai fi amuzamentul?
Nu funcționează în sensul expus. Legea atracției se referă la ceea ce reprezinți și principiile tale. Mai exact ceea ce dai și primești. Dai muncă primești răsplată.
Nu trai in trecut, nu visa la viitor, conectează ti toate eforturile in prezent= asta functioneaza mereu și va functiona
Sigur. Dacă te concentrezi și te convingi pe tine însuți că vei avea cea mai frumoasă femeie, numai ce-o s-o vezi pe Jodie Marie Comer cum își ia bilet de avion, vine în Ro, închiriază o mașină și îți oprește în fața casei. Coboară din mașină și...îți pică în brațe.