Cine stie. CIca aia socio nu au asa ceva. Ma intreb aia cum fac? Doar prin ratiune? Sau ca nu au frica deloc?
Nu au frica
TU stii multe.
Ps. De unde stii ca nu au frica?
Vezi acest articol http://www.dailymail.co.uk/......anger.html
Acolo zice de psiho nu socio
Sociopati simt frica, scuze man
Serios? De ce crezi asta?
Pentru ca sociopatia nu e dobandita genetic si cultural,anumite traumatisme emotionale pot cauza asta,desi acel individ e constient de frica aia dar e mai indiferent, nepasator fata de ea, adica nu i da importanta, nu o simte cum o simte un om normal, dar constient e de frica aia
Dar nu trebuie sa ma crezi, trebuie sa cercetezi sa vezi, sa cauti, ca poate ma insel
Aha
Eu o data cand aveam vreo 20 de ani,ma m vazut cu un ateu,am vorbit mult cu el,el imi spunea nu ma crede cauta,cerceteaza,vezi, dar cum pot avea incredere in tine? increderea e provizorie, alta fata atee mi-a spus viata nu are scop, sens trebuie sa o traiesti, sunt chesti intelegi, chesti care te marcheaza, persoane care te marcheaza in viata
Draga Raytm, intrebarea este incorecta. Nu poti sa controlezi frica cum nu poti controla nici macar propria minte. Ce se poate face in schimb, se poate transforma frica......in iubire. Va recomand un videoclip. Cautati pe Youtube "teama spaima frica" cel care vorbeste este Neale Donald Walsch.
Sper ca v-am fost de folos. Va multumesc.
Aia care au o fobie?
"Sper ca v-am fost de folos. Va multumesc." - Ne multumesti ca ne-ai fost de folos?