| RAY a întrebat:

Chiar nu se poate controla frica prin ratiune sau experienta?

Faptul că tresăriţi incontrolabil atunci când cineva vă sperie, este urmare a punerii în funcţiune a acestui mecanism inconştient. Deşi este adeseori sursă de amuzament, nimeni nu se poate antrena pentru a nu tresări la zgomote ori atingeri neaşteptate.
http://www.scientia.ro/......ricii.html

18 răspunsuri:
| Vindecator_Eu_Sunt_1982 a răspuns:

Draga Raytm, intrebarea este incorecta. Nu poti sa controlezi frica cum nu poti controla nici macar propria minte. Ce se poate face in schimb, se poate transforma frica......in iubire. Va recomand un videoclip. Cautati pe Youtube "teama spaima frica" cel care vorbeste este Neale Donald Walsch.
Sper ca v-am fost de folos. Va multumesc.

| RAY explică (pentru Vindecator_Eu_Sunt_1982):

Aia care au o fobie?

| sabin89 a răspuns (pentru Vindecator_Eu_Sunt_1982):

"Sper ca v-am fost de folos. Va multumesc." - Ne multumesti ca ne-ai fost de folos?

| Caro34 a răspuns (pentru sabin89):

Cred ca este doar un fel de a spune ceva ce mai mult gandea: "Va multumesc ca ati pus aceasta intrebare prin care m-am facut util voua!". Numai bine!

| sabin89 a răspuns (pentru Caro34):

Va multumesc ca... Intrebarea nu a fost pusa de mai multi, ci de unul singur. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie. CIca aia socio nu au asa ceva. Ma intreb aia cum fac? Doar prin ratiune? Sau ca nu au frica deloc?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu au frica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

TU stii multe.

anonim_4396

Ps. De unde stii ca nu au frica?

anonim_4396

Acolo zice de psiho nu socio sad

Sociopati simt frica, scuze man

anonim_4396

Serios? De ce crezi asta?

Pentru ca sociopatia nu e dobandita genetic si cultural,anumite traumatisme emotionale pot cauza asta,desi acel individ e constient de frica aia dar e mai indiferent, nepasator fata de ea, adica nu i da importanta, nu o simte cum o simte un om normal, dar constient e de frica aia

Dar nu trebuie sa ma crezi, trebuie sa cercetezi sa vezi, sa cauti, ca poate ma insel

anonim_4396

Aha laughing

Eu o data cand aveam vreo 20 de ani,ma m vazut cu un ateu,am vorbit mult cu el,el imi spunea nu ma crede cauta,cerceteaza,vezi, dar cum pot avea incredere in tine? increderea e provizorie, alta fata atee mi-a spus viata nu are scop, sens trebuie sa o traiesti, sunt chesti intelegi, chesti care te marcheaza, persoane care te marcheaza in viata

| Kaℓi a răspuns (pentru sabin89):

Nu, cred ca multumeste pentru atentia acordata. Eventual pentru aplauze.