| Feri a întrebat:

Cine a auzit sunetele ciudate care se aud in ultima vreme pe tot globul? Dati-va cu parerea despre ele. Care credeti ca este provenienta lor? http://www.lovendal.net/......amantului/

5 răspunsuri:
| GusWaters a răspuns:

In primul videoclip,pe fundal e sunetul pe care il scoate un tripod din Razboiul Lumilor.Epic Fail! In al doilea film tipul ce filmeaza pune filmele de pe un player din masina,iarasi... Epic Fail! In al treilea,sunetul nu pare nici autentic,nici de la un motoras de pe acolo,probabil e facut de ceva mecanism electronic,dupa cum se aude. Epic Fail! Tu nu mai lua tot ce gasesti la Lovendal de bun, ca asa, ai sa ajungi mai rau ca o pensionara OTV-ista.Sunt si chestii interesante pe site, dar trebuie sa le alegi calumea, nu sa pui botul la tot ce e tag-uit cu Apocalipsa sau alte prostii de acest gen.Nu o sa murim noi curand, stai linistit!

| Feri explică (pentru GusWaters):

Stai linistit omule. Nu iau de bun tot ce scrie acolo, am fost sfatuit sa fac asta de cineva de cand am descoperit prima data siteul. Stiu ca anumite lucrur sunt pur si simplu adevarate porcarii, dar si ca unele sunt interesante daca stii sa privesti in ansamblu. eu am intrebat doar ce parere aveti, k nici eu nu prea sunt sigur k alea au legatura cu apocalipsa sau k macar ar fi "veritables". pacewinking

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Nu te mai incarca cu astfel de prostii, carpe diem!

| Hombre a răspuns:

Am mai spus-o si o mai spun, stati linistiti, sunt strabunii lui Harciog il cheama in padure si el se incapataneaza sa stea pe TPU printre noi.

| GusWaters a răspuns (pentru Feri):

Pai,asa si trebuie.Mai intru si eu cateodata,si pe langa articole pe teme apocaliptice sau cretino-hazlii,mai gasesc si cate ceva interesant ce merita aprofundat. Oricum,sfarsitul lumii e imposibil, tehnic, doar sfarsitul oamenilor poate sa existe.intr-un viitor indepartat, insa.