Visele pot fi:
-de la Dumnezeu
-de la cel rau
-din pricina gandurilor (bune sau rele)
-cand mancam mult seara.
Doar in primul trebuie sa avem incredere; restul trebuiesc uitate si nu are rost sa le cautam intepretarea pentru ca nu exista niciuna.
Renunță la ierburi și alte prostii, strange niște bănuți și mergi într-o librărie sau folosește netul. Găsești cărți suficiente.
Nu vorbesc neaparat din experienta, insa dupa parerea mea visele nu prea pot sa fie explicate, si daca sa zicem ca se pot, intervin o multime de factori care difera de la persoana la persona (Sau cine stie, nu prea m-am informat dar nu am auzit inca nimic de cineva care poate explica vise), si mie mi-au starnit o curiozitate deosebita, acum cateva luni am avut niste vise incredibil de interesante si ciudate, lucruri pe care in acest fel nu le-am visat niciodat, visele alea le tin minte si acum, foarte bine, desi erau chestii simple, nu le puteam gasi o explicatie, asa ca am avut o singura concluzie, ca imi era dor de o anumita persoana, la care nu i-am dat importanta (E oarecum incredibila chestia asta, mi-a starnit niste emotii, stari si sentimente pentru o persoana pe care nu o consideram mai mult decat o simpla prietena.) In general visele sunt plasmuiri ale imaginatie, nu? Visam persoane, lucruri si forme pe care le-am vazut in viata noastra, de fel destul de haotice. Cum am spus, intervine imaginatia, cand ne imaginam ceva nu inseamna neaparat ca are un scop, sau ca se va intampla. Dupa parerea mea, daca visezi o persoana, e posibil sa intre in joc cele doua sentimente foarte puternice, iubirea si ura. Asa cum e si cu frica, agitatia, umorul. Probabil s-a schimbat ceva in viata ta, si de-asta s-au declansat visele astea. Acum imi cer scuze daca incep sa vorbesc bazaconii. insa n-am idee despre ce vis este vorba, poate te-as putea ajuta mai mult. Oricum, sper ca te-am ajutat cu ce am putut. sper sa gasesti o explicatie pentru visul tau.
Sunt fata de oraș acum bre. M-am mutat la oraș sa a-și eu fite.
Pai stai să-ți spun acum o poveste faina rău ma da' cică era odată un prieten care aveao iubita și iubita asta era nemulțumită de ceea primea ca cică ba nu era suferit de frumos ba nu era suficient de scump și altele înțelegi?
Și băiatul asta nu știa ce sa mai spună ca dacă spunea ceva fata era nemulțumită și iarăși se certau și dacă se certau vecii auzeau și chemau politia și primeau amenda și nu aveau cu ce sa plătească și rămâneau copiii flamanzi când mai aveau alocații stii ce zic?
Și fata asta o decis sa meargă la munca da nu știu decât sa facă lucruri cu limba înțelegi?
Și asa o ajuns fata asta săracă nefericită singura ca iubitul o lăsat-o la oraș unde are bani și iubit bogat și ifonWXYZ și ceas de haur si asternut haurit pricepi?
Da. Nu. Poate. Nu știu.
Interpretez vise. 100lei/interpretarea. Licență în Visologie, Doctorat în Psihologie, experta care o ghicit visele aceste 1000 oameni din tara și străinătate, cu dovezi științifice. Apelați la mine fără ezitare.
Un vis e ceva care îți apare numai noaptea. De ce? Ca atunci dormi logic. Deci el e acel lucru pe care tu nu ți-l dorești da mintea ta e masochista și îi place să te chinuie. Dar când tu și mintea va logați, atunci visezi ceva fain. No, și mai sunt și visele alea care crezi ca sunt premonitorii da ele nu sunt tocmai asa, ca în realitate, mintea se loghează la un alt univers și ziua acel univers trimite spirite care fac în asa fel încât ce ai visat sa se întâmple.
https://m.garbo.ro/Lifestyle/articol-17166
https://m.gandul.info/......r-15099362
https://www.la-psiholog.ro/......hanalitica
Interpretarea viselor se poate face într-o mica măsura în contextul unei terapii de lunga durata și nici atunci nu e luata ca o interpretare mai mult ca pe o direcție de investigare.
Daca cineva iți spune ca iți poate interpreta visele fugi repede în direcția opusa.
Încearcă cartea lui Freud pe tema asta. Pe scurt Freud spunea că:
Visele reprezintă o seamă de dorințe neîmplinite sau reprimate, temeri și preocupări din viața noastră cu zi cu zi. De asta se poate ca urma unui vis să găsești răspunsuriile la ceea ce te preocupă.
AvalohAlyn întreabă: