| RAY a întrebat:

Cine are timp sa imi faca o analiza la o carte care afirme multe lucruri despre natura umana sexuala,desigur ca as vrea analilza dupa citirea acelei carti, as vrea sa imi raspunda persoane care au o minte deschisa si cunosc stiinta

https://www.scribd.com/document/351269981/Paradigma-plei stocenului

8 răspunsuri:
| Teffan a răspuns:

E interesant ce ai dat tu aici.
O sa citesc.

| KronstadtResurrection a răspuns:

Ce frumos "scriezi". Ce reprezinta... lucrul ala postat de tine?

| RAY explică (pentru KronstadtResurrection):

Unde scrie asta in intrebare? Cine are timp sa imi faca o analiza la o carte care afirme multe lucruri despre natura umana sexuala, desigur ca as vrea analilza dupa citirea acelei carti, as vrea sa imi raspunda persoane care au o minte deschisa si cunosc stiinta

| Nilsson a răspuns:

Am frunzarit un pic cartea si parerea mea este ca e plina de prejudecati, prezentand o opinie superficiala asupra relatiilor.
Oricum, nu e o carte stiinta, doar prin simplul fapt ca nu are note de subsol si nici nu se bazeaza pe niste studii confirmate.

Daca ne luam dupa ce scrie acolo, barbatul ideal este un tip cu ceafa lata, agresiv si lipsit de scupule, care ii calca pe toti in picioare ca sa isi urmeze interesele.
O relatie conjugala e un cumul de mai multi factori, toate conteaza, si aspectul fizic, si statutul social, si situatia financiara, si personalitatea, dar importanta acestori factori difera de la persoana la persoana.
De exemplu, o femeie mai usuratica care nu a terminat nici liceul ar putea fi mai atrasa de un interlop, dar o femeie cu facultate e putin probabil sa se angajeze intr-o relatie cu un astfel de om.
S-au facut studii care arata ca persoanele sunt inclinate sa aiba o relatie de lunga durata cu cei care au un statut social asemanator, de exemplul cei care lucreaza in invatamant se casatoresc tot cu profesori, la fel si in cazul celor care au terminat medicina sau alte specializari.
Deci este gresit sa ne ghidam dupa ce scrie in cartea aceea, sunt niste idei total depasite.

| RAY explică (pentru Nilsson):

Asa e femeile prefera un barbatul tip cu ceafa lata, agresiv si lipsit de scupule, care ii calca pe toti in picioare ca sa isi urmeze interesele.

acolo afirmi ca o femeie inteligenta,educata nu ar alege un asemenea barbat serios? oare asa sa fie pai sa vedem de ce badboys sunt atat de populari? de ce exista zona prietienei? de ce tocilari nu sunt atragatori?
tu de exemplu daca vezi o fata frumoasa instant daca esti hetrosexual simti placere stai putin te atras inteligenta ei cumva? sau personalitatea?

Ce scrie acolo sunt multe adevaruri, daca vrei le poti vedea cu ochii tai, cei mai tari si puternici barbati sunt lipsiti de frica, i calca pe alti in picioare, sunt exact ce scrie acolo

De exemplu, o femeie mai usuratica care nu a terminat nici liceul ar putea fi mai atrasa de un interlop

tu nu ai putea fi atras de asta http://webcultura.ro/......meie-3.jpg chiar daca a omorat 1000 de persoane? inseamna ca toate fetele care adora barbati frumosi si badboys sunt usuratice care nu au terminat liceul wow, de parca tu daca vezi una frumoasa cu 4 clase nu o sasi placa

| Nilsson a răspuns (pentru RAY):

Prima impresie o creaza aspectul fizic, dar pentru o relatie de lunga durata este nevoie de o personalitate compatibila.
Si eu as putea fi atras de o tipa cu 4 clase, dar cand vad ce scoate pe gura, as putea sa o iau la fuga.
Am vazut multe fete dragute care arata ca niste tocilare, ele poarta si ochelari, atractiviatea e o chestie care se formeaza pe parcurs, si incepe sa iti placa mai mult cand te intelegi cu ea, aveti ce discuta si impartasiti pasiuni comune.
Dar cum am spus, atractivitatea e un cumul de mai multi factori, conteaza aspectul, dar nu e un factor decisiv, eu nu m-as angaja niciodata intr-o relatie cu vreo una din asistentele lui Capatos. cel mult as face ceva cu ele o noapte, dar nici macar atat, pantru ca am niste principiii morale.

Cand vezi una dezbracata man ca esti mascul ca mine ca naiba si e frumoasa poate scoata pe gura si tot felul de aiureli pentru ca mai mult sange merge spre penis decat spre creier astfel ratiunea ta este oarba,nu e vorba aia ca iubirea ne tampeste asa e,sunt si fete frumoase inteligente logic,ai fost atras de aspectul lor nu de inteligenta lor,nu e o chestie care se formeaza ca daca sar forma nu toti masculi ar prefera acelasi trasaturi comune,fata simetrica,mica in talie,sanii,fundul etc iar femeile barbati inalti, musculosi, fata lata masculina de cand ne nastem suntem predestinati cu aceste gene sa spun asa, de ce barbati de orice varsta prefera fetele tinere? indiferent de tara? si aia in trib in africa prefera o fata tanara si tanara un vanator mai in varsta, clar daca fata isi face freza, isi da ochelari jos, i vezi si partea intima mai mult categoric se schimba multe