Daca doresti putem incepe, propune o tema de discutie, biologia, fizica e frumoasa, pshiologia
Eu m-am gandit la o tema legata de psihologie:ce se intampla cand ti-e frica?
Maria Alexandra Ion, are 14 ani. Este cea mai tanara scriitoare din Romania.
Se activeaza niste sisteme in creier primitive, toate senzatile te fac sa fugi sau sa infrunti acea frica, depinde de fiecare si de ce anume ti frica
Multumesc pentru raspuns.Am o alta intrebare:Care este cartea ta preferata si de ce?
Multumesc pentru raspuns.Am o alta intrebare:cand un autobus merge mai repede:cand e ste mai plin sau este mai gol?
Singur pe lume - Hector Malot. Este foarte emotionanta, extrem de bine scrisa si are o poveste uluitoare.
Depinde de greutate logic,cu cat e mai greu( nu isi imagina un om,doi ) forta care il impinge trebuie sa fie mai mare,desi da consumul e mai mare daca tragi inca un autobuz dupa tine plin de oamenii, de aia tancurile consuma asa mult,counsumul e mare,dar ca poate merge la fel de repede, poate, dar gandeste ca asupra lui sunt si alte forte gravitaionale, e mult de vorbit, e mai mult fizica
Dragi utilizatori TPU, propuneti si voi teme de discutie, sa descoperim, sa invatam impreuna
stefanel123 întreabă:
nick7856 întreabă: