Ce ai făcut Breee? Ai renunțat la extratereștri și dimensiunile paralele? Ți-a furat subiectul sandilăul tău pereche Călin Georgescu? Bagă două doze de Pepsi din alea cu microcipuri, te conectezi direct la internet, devii un fel de chat got și nu mai este nevoie să pui întrebări pe TPU.
Gata, ai terminat Legislatia Rutiera?
Ma gandeam ca esti superocupat invatand regulile de circulatie odata ce doreai sa-ti iei permis auto... sau poate te-ai convins ca sofatul nu-i de tine?
Daca te interseaza religiile din est sunt multe emsiuni pe tema asta unde iti pot fi explicate, ai bine
Simbolul acela reprezintă o religie/filosofie care se numește Taoism (scris și "Daoism"). Cine nu e familiar cu asta nu are, in opinia mea, nici un drept să-ți explice ce reprezintă Yin și Yang.
Cum e Biblia pentru creștini, așa e și "Tao Te Ching" (o găsești și cu titlul "Dao De King") pentru taoiști. Vree sa cunoști mai multe? Citește cartea! Este foarte scurta, are doar vreo 80 de pagini, daca elimini comentariile sau explicațiile. Sunt practic proverbe vechi chinezești de genul "cine sta pe vârful picioarelor sa para mai înalt are mai puțină stabilitate și e mai ușor de doborât".
Ai putea sa îmi răspunzi la întrebare și sa nu ma ironizezi! Nu, nu am invat sau citit legislația rutiera pentru ca învăț după teste! Și da șofatul știu sigur ca este pentru mine deoarece scoala clar nu este din moment ce nu am reușit sa o termin după atâta timp sau sa iau examenul final după 8 ori! O sa continui cu șofatul! Ca sa revenim la întrebare, știi ceva despre religiile asiatice sau yin și yang?
Nu îl susțin pe acel om ca nici nu prea știu cine este, dar știu ca îl apreciază pe comunistul de Trump asa ca mi-am cam dat seama cine este! Despre ce vorbești mai exact ca ni înțeleg? Eu nu cred in cipuri sau ca vor sa ne transforme în cyborgi
Ti-am mai explicat nu se poate invata dupa teste, fiindca nestiind teoria nu ai cum sa raspunzi corect la teste, ceea ce va duce la picarea examenului auto sau la accidnete grave pe sosea.
Iar yin & Yang nu sunt religi asiatice!
"Yin și Yang sunt concepte fundamentale din filosofia chineză, care reflectă ideea că universul este alcătuit din două forțe opuse, dar complementare, care sunt interdependente și se află într-o continuă interacțiune. Aceste forțe nu sunt considerate a fi în conflict, ci mai degrabă se completează și se echilibrează reciproc.
Yin este asociat cu caracteristici precum întunericul, pasivitatea, feminitatea, recele, noaptea, și partea lunii. Este considerat mai rece, mai liniștit, mai introvertit.
Yang este asociat cu lumina, activitatea, masculinitatea, căldura, ziua, și soarele. Este considerat mai cald, energic, și extrovertit."
Pai eu am gasit un site care imi arata si raspunsurile
Ti-am mai exlicat ca nu asa se invata legislatia rutiera!
Gigi777 întreabă: