| mikos123321 a întrebat:

Cine stie cum imi dezvolt chakrele? dati-mi un site de unde pot invata plz am mare nevoie

Răspuns Câştigător
| popmarcel22 a răspuns:

Cauta Cursuri de Reiki sau Radiestezie si un film fain care iti ridica Vibratiile e The shift de Doctor Wayne Dyer. si pentru restul un sfat omul cea ce nu intelege ignora happy mai dati pe google ce inseamna viata spirituala si cand egoul din voi o sa cedeze sa caute si sa creada sa i scrieti inapoi cu sfaturi bune nu cu reprosuri funda happy

14 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Lasa dreacu desenele animate ca o iei razna.

| mikos123321 explică (pentru ChioruL14):

Esti but? ce am zis eu chiar este adevarat si nu te mai baga daca nu sti

| ChioruL14 a răspuns (pentru mikos123321):

Bine, te rog nu ma lovi cu ceakrele, iarta-ma!

| NoChanceForUs a răspuns:

Ce să dezvolti?

| mikos123321 explică (pentru NoChanceForUs):

Toate chakrele

| Romanian a răspuns:

Nu stiu, dar stiu cum sa devii iarasi sanatos la cap:incetezi sa mai asculti toti misticii de colt de strada, sau toti aia care fac bani de pe fraierii ca tine.Astea sunt prostii asiatice, nu au ce cauta in cultura europeana.Inceteaza sa mai crezi in astfel de tampenii.Banuiesc ca nu esti crestin din moment ce crezi in tampenii astea pagane, de vrajitori ratati fara bani.Iti spun eu cum sa0ti cresti energia spirituala,incat sa devii intelept precum inteleptii,si sa cuceresti lumea doar cu puterea mintii:devii crestin ortodox(nu te lua dupa sectele de alienati mintal),si devino si tu precum calugarii aceia batrani,care pot face chiar si minuni. Minunile macar pot fi observate, simtite, si au efecte imediate asupra lumii inconjuratoare.Chakrele tale sun batjocorite pana si de acei intelepti, si nu poti spune ca ei sunt prosti.
P.S.:Iti recomand sa nu te uiti niciodata la Naruto, o iei si mai razna la cap.

Apache
| Apache a răspuns (pentru Romanian):

Prostia de care dai dovada este extraordinara...mai pe scurt tu spui ca energiile asiatice sunt niste prostii inventate, DAR crestinismul ortodox este singura credinta adevarata iar calugarii ortodoxi spre deosebire de cei asiatici pot sa faca minuni nu ca ei
_! _
2 ) pentru intrebare :
Chakra desi toti se gandesc la chestia aia din naruto. chiar exista in credinta hinduista!
Chakra sau chi la chinezi este considerata energia vitala a unui om ...si nu poate fi imbunatatia decat prin ani de meditatie si credinta puternica in potentialul spiritului omenesc!
si 3 ) romaniaknifekiller ...inainte sa mai faci comparatii intre religii si credinte. informeaza-te putin!
chakra nu e chestia aia din naruto, si prezenta chi-ului omenesc nu a fost nici confirmata, nici infiirmata!
De altfel este cel putin ...curios cum majoritatea calugarilor budisti traiesc peste 100 de ani, sunt mai in forma decat majoritatea occidentalilor la varsta aceea, si reusesc si anumite lucruri care sfideaza biologia omeneasca ...ca asta de ex :
http://www.libertatea.ro/......97610.html
*chestia aia a fost confiramta de experti.btw *
Poate unele chestii referitoare la corpul uman nu au fost inca elucidate...mie nu imi e imposibil de crezut ca oamenii nu au ajuns inca la potentialul lor maxim si nu cred ca e chiar asa de greu de crezut ca avem potentialul sa facem lucruri uimitoare daca ajungem la un echilibru cu noi insine!

| mikos123321 explică (pentru Apache):

Mz ca i-ai zis lu copilu ala care era adevarul

| mikos123321 explică:

Mz Apache si popmarcel22 ca m-ati ajutatwinking

| Romanian a răspuns (pentru Apache):

Mda,nu ma intereseaza prostiile astea.Si ce daca traiesc peste 100 de ani.Sunt pustnici care traiesc in pustiul muntilor peste 100 de ani hranindu-se doar cu radacini si fructe de padure.Fara sa apeleze la chakre,si alte chestii de genu'. Doar credinta pura. Oricum,crede in ce vrei, ai dreptul lumesc sa faci asta, pana la un punct.Cand incepi sa daunezi in orice fel societatii(chiar si moral,incercand sa recrutezi alti oameni prin propaganda,de exemplu).Si nu cred ca tu poti sa dovedesti, prin tu insati, utilitatea acestor chakre.Nu cred.Pe cand crestinii adevarati au adus mari beneficii societatii, actionand dupa principiile crestine.Si aici ma refer la crestini adevarati,nu la toti preotii cu masini de lux,catedrale gigantice,cand exista oameni fara case, si nici cardinali pedofili, sau altii.Nu cred ca chakrele tale pot schimba lumea precum au facut-o crestinii adevarati.E pacat,ca intr-o tara profund crestina,pe langa faptul ca am decazut din toate punctele de vedere,in principal moral,sa mai existe tot felul de sectanti,alienati mintal,fiecare venind cu propriile teorii,energii, forte, zei sau altele.Cred in bioenergie,dar din punct de vedere stiintific,voi veniti cu un punct de vedere spiritual,si imi este interzis,mie,ca si crestin,sa cred in astfel de lucruri,mai ales sa le accept din punct de vedere spiritual. Vrei sa faci lucruri uimitoare? Ajuta o familie saraca,du-te drept voluntar pentru dezapezire prin satele ingropate in zapada,fa lucruri de genul acesta,crede-ma,vei fi mult mai implinit sipritual,decat daca studiezi astfel de lucruri,care nu ajuta alti oameni cu nimic,NIMIC! Faceti ce vreti, veti ajunge de rasul oamenilor, pana si prostii vor rade de voi.Astfel de lucruri,nu ma intereseaza daca sunt adevarate sau nu,nu apartin,repet, NU APARTIN culturii romanesti.Iar voi nu faceti decat sa implementati filosofii si spiritualisme straine intr-o societate care oricum e decimata de mentalitatea vestica, sau de cea de tip tigan.Nu mai faceti rau romanilor.Si la mine in oras,sunt hindusi, budisti, secte ciudate.Este si nu stiu ce secta, a caror enoriasi urla in bisericile lor ca animalele torturate.Si toti vin cu propriile lor idei.Deci,dupa cum ziceam,chakrele voastre, adevarate sau nu, nu sunt binevenite aici.Cat timp aceste teorii nu ajuta societatea,nu te indeamna sa ajuti pe altii, cum credinta crestina face, nu sunt acceptabile.Amin!

Apache
| Apache a răspuns (pentru Romanian):

Dimpotriva...credinta hinduista si budista are ca principiu tocmai bunatatea fata de cei din jur!
In teoria reincarcnarii de exemplu, se aplica principiul din crestinism. daca ai facut fapte bune ajungi in Shangrila, daca nu atunci suferi in continuare in aceasta viata materiala!
2 ) Pe mine ma intriga altceva ...de ce faceti limite atat de clare intre religii?
Cultura romaneasca,ca si cultura romaneasca...dar de ce va considerati superiori altor religii,cand si ortodoxismul este o religie minoritara fata de cea catolica?
De de ce sunteti atat de statici si priviti totul dintr-o singura perspectiva?
,, oi nu faceti decat sa implementati filosofii si spiritualisme straine intr-o societate care oricum e decimata de mentalitatea vestica, sau de cea de tip tigan,,
si ma rog frate care e mantilitatea romaneasca pura?
In caz ca nu stii si religia crestina a fost impusa tot de altii...inainte credeam in zei.etc
Sa nu crezi ca sunt o persoana spirituala... dimpotriva,cred mult mai mult in stiinta,dar e chiar amuzant cum spui ca religia budista, sau hindusita sunt mult inferioare celei ortodoxe, cand culmea unele concepte sunt chiar asemanatoare!
dar ma rog ...peace

Răspuns utilizator avertizat
| Romanian a răspuns (pentru Apache):

Fiindca religiile, prin ele insasi, se delimiteaza unele de altele.Prin zei,prin porunci. Unele seamana,unele nu.Dar noua ni s-a zis sa nu avem alt Dumnezeu,nici idoli,sa nu credem in vise, superstitii, ori stele.Sa ne ferim de vrajitori si mediumi.Sa ne ferim de ceea ce spun inchinatorii la alti zei.Sa nu-i ascultam, dar nici sa nu le facem rau, de nu ne fac ei rau.Sa nu ii credem. Punct! Ortodoxismul poate fi considerat superior,fiindca, din toate religiile crestine, noi suntem singurii care nu au deviat de la biserica oriinala.Doar la ortodoxi vine Lumina Sfanta din Ierusalim,an de an,de Pasti. Flacara care nu arde, cauta pe internet, daca nu ma crezi.Mentalitatea romaneasca pura? Iti spun eu care e aceea:e cea a moldovenilor de sub Stefan cel Mare, care cu o bucatica de tara a invinsa de 32 de ori cele mai mari imperii ale lumii:Hoarda de aur a mongolilor, Imperiul Otoman+aliatii lor.E ca si cum China si Rusia ne-ar ataca timp de 40 de ani, si noi i-am bate de fiecare data.Sau sa-ti dau un exemplu mai recent? Ce zici de legionari? Aveau un singur scopbig grinumnezeu, patria poporul.Au luptat cu lumea:democratia si capitalismul se lupta marsav cu ei, si ii condamna profund in comunitatea internationala.Nazistii i-au prigonit, comunistii ia-u inchins in celebrele lor inchisori.Astazi,foarte multi legionari sunt trecuti in randul martirilor de catre biserica ortodoxa, iar legionarii sunt considerati de cate istorici a fi modelele patriotismului pur, indreptat impotriva a tot ceea ce este rau.Tocmai de aceea ii urau toti,fiindca ei nu lupta impotriva unei rase anume,cum era la moda pe atunci,ci ei luptau impotriva a tot ce e putred.S-a ajuns pana la a trimite comunistii agenti secreti printre ei, sa devina legionari, sa comita crime(ex. Nicolaie Iorga) pentru a fi invinovatiti legionarii.Asta este mentalitate romaneasca pura, nu ce este astazi.Noi,in 89 am schimbat un duman pentru mii altii.Cat despre budisti si hindusi, dupa cum am mai spus, toate religiile seamana.De exemplu, musulmanii se inchina tot la Dumnezeu, doar ca ii spun Allah.Esti tu oare de acord ca musulmanii sunt din orice punct de vedere competitivi cu religia ortodoxa(in afara de sinucigasi cu bomba,noi nu avem asa ceva)? Spune-mi,oare o religie care considera vaca sfanta(hindusii),atat de sfanta,incat oamenii beau urina si mananca excrementele vacii,doar pentru ca ei considera ca e sfanta? Oare poate fi competitiva din punct de veder al religiei cu crestinii ortodoxi? Oare o religie care interzice oamenilor sa raneasca orice fiinta vie(budistii),astfel incat,chiar si atunci cand sapa,sunt atenti sa nu raneasca ramele,oare poate ea fi competitiva din pnct de vedere al religiei cu noi,crestinii ortodoxi? Oare catolicii,a caror papi,in trecut erau alesi politic,erau desfranati,lacomi,pedofili,pot si considerati de nivelul nostru? Uita-te si in ziua de astazi,Vaticanul se baga in bancile mondiale, in problemele petrolului, ascunde secrete de lume in tot felul de buncare subterane.Papa e atat de dornic sa se intalnesca cu Dumnezeu, incat la fiecare vizita consuma peste 100 de milioane de euro pe securitate, si umbla in masini blindate. Oare ti se pare normal? Inca nu am vazut arhiepiscopi in arhiepiscopomobil, precum papa in papamobil.Sau poate iti plac sectantii aia,care urla ca animalele in biserici,a caror biserici seamna cu hoteluri ieftine,care canta rock in biserica,ori scuipa pe icoane si cruci,poate ii consideri pe aia de nivelul nostru.
Hai sa fim seriosi, nu ti-ai sustinut cu nimic viabil punctul de vdere, pe cand eu pot scrie carti.Nu esti in stare sa-ti sustii punctul de vedere, si peace! Abandoneaza, nici macar nu esti documentat.La revedere!