Bună Stella! Deci chiar n-aş fi crezut că mai există în lumea asta cineva fără id. chiar credeam că sunt singura. Scuze, eu nu ştiu cum se face.
În orice caz, oameni buni vă rog răspundeţi la întrebare Stelei!
Fata chiar vrea să ştie răspunsul!
Descarci yahoo messenger 10 si il instalezi.Intra in el si jos apare get a new yahoo id.Dai clik si completezi formularul. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.Succes
Intrii pe yahoo.com, click pe sign up, completezi informatiile necesare si gata.
Funda?
Mai intai ar trebui sa iti instalezi Yahoo Messenger iar dupa ce la'i instalat cand dai pe el ai sub casutele pentru id si parola un scris mic albastru "Get a new Yahoo! dai un click si de acolo cred ca te descurci
Ai messinger, nu? Daca da atunci e simplu... apesi cu partea dreapta a mouselui pe fata aia zambitoare de la mess si dai pe "SIGNT OUT"
si apoi astepti...sus o sa apara doua casete mici unde trebuie sa scrii ID si Parola,jos scrie "Get a new id"si dai acolo,te duce pe un site unde completezi:scrii ce aidi vrei parola pe care o alegi.E.T.C. dupa, dai pe butonu de sub chestionar si ti-ai facut ID. Sper ca te-am ajutat, sau sper ca ai inteles ceva.
Iti fac eu daca vrei ca nu pot saty explic aici cum se face ca e mult. damy msj si iti fac. fundita? promit ca iti fac doar tu samy dai funda
In prezent am destui intrebarea e mai veche si de fapt am id dar mai vreau unul
coss întreabă: