| stella390 a întrebat:

Cine vrea va rog sa imi faca un id?
sau sa ma invete cum?

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună Stella! Deci chiar n-aş fi crezut că mai există în lumea asta cineva fără id. chiar credeam că sunt singura. Scuze, eu nu ştiu cum se face.
În orice caz, oameni buni vă rog răspundeţi la întrebare Stelei!
Fata chiar vrea să ştie răspunsul! happy

12 răspunsuri:
| Diana_1251 a răspuns:

Descarci yahoo messenger 10 si il instalezi.Intra in el si jos apare get a new yahoo id.Dai clik si completezi formularul. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti fac eu una stu sa fac am trei id imi numele care ai vrea sa-l faci si pun eu o parola si iti explic cum o sa schimbi parola ok

Răspuns utilizator avertizat
| FoarteLetargic a răspuns:

Intrii pe yahoo.com, click pe sign up, completezi informatiile necesare si gata.
Funda?happy

| PinkDea a răspuns:

Eu !

| alexbordei93 a răspuns:

In primul rand cati anisori ai? Stima.

| Smile94 a răspuns:

E simplu spune-mi cum ai vrea sa sune id si te ajut

| εмiLч97 a răspuns:

Mai intai ar trebui sa iti instalezi Yahoo Messenger iar dupa ce la'i instalat cand dai pe el ai sub casutele pentru id si parola un scris mic albastru "Get a new Yahoo! dai un click si de acolo cred ca te descurci

| 13DoXy13 a răspuns:

Ai messinger, nu? Daca da atunci e simplu... apesi cu partea dreapta a mouselui pe fata aia zambitoare de la mess si dai pe "SIGNT OUT"
si apoi astepti...sus o sa apara doua casete mici unde trebuie sa scrii ID si Parola,jos scrie "Get a new id"si dai acolo,te duce pe un site unde completezi:scrii ce aidi vrei parola pe care o alegi.E.T.C. dupa, dai pe butonu de sub chestionar si ti-ai facut ID. Sper ca te-am ajutat, sau sper ca ai inteles ceva.

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Iti fac eu daca vrei ca nu pot saty explic aici cum se face ca e mult. damy msj si iti fac. fundita? promit ca iti fac doar tu samy dai funda

| stella390 explică (pentru alexbordei93):

In prezent am destui intrebarea e mai veche si de fapt am id dar mai vreau unul

| stella390 explică (pentru SarcasticallyPunished):

Am id dar mai vreau unul