| Florin9Florin9 a întrebat:

Citeam dintr-o carte(,, Mistere ale istoriei") despre Atlantida, la localizare scrie,, există 3 teorii principale asupra locului în care s-ar afla orașul pierdut: prima teorie susține că acesta a fost în Peninsula Iberică, a doua îl poziționează undeva în Oceanul Atlantic, iar a treia în Marea Mediterană sau în cea Egee"și mă întreb oare care teorie e adevărată? sau locația ar putea fi alta decât cele 3? Sau oare Atlantida nu a existat niciodată? Voi ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Pareera mea este ca Antlantida a existat si ca s-a scufundat datorita scresterii nivelului marii(+cred ca se afla in marea mediterana)

| c0rvus a răspuns:

Iti afecteaza viata ta din prezent?
Lasa trecutul acolo, viata ta-i prea scurta.

| Florin9Florin9 explică (pentru c0rvus):

Viața e lungă și frumoasă! Trăiesc de 18 ani și parcă aș trăii de o veșnicie big grin,, nu credeam să-nvăț a murii vreodată '' (Eminescu) eu nici acum nu sunt 100% sigur c-o să învăț asta happy, depinde cum vezi lucrurile(dacă te uiți în spate zici,, ce repede am ajuns la sfârșit '' și dacă te uiți în față o să zici,, nu se mai termină niciodată '') happy viața e imprevizibilă(s-ar putea să te calce o mașină în timp ce mergi pe drumul viețiilaughing iar călătoria ta să se sfârșească înainte de vreme big grin ), nu scurtă happy, gândeam și eu la fel ca tine când ascultam melodia Tic tac cântată de Vescan non stop big grin, sunt într-o dispoziție foarte bună și n-o să zic nimic despre răspunsul tău care nu prea se potrivește la întrebarehappy

| reihiuke a răspuns:

Ca ar fi mai bine sa cauti o invatatura care te ajuta sa iti trezesti constiinta si sa poti experimenta astfel de chestii. teorii sunt multe

| Daniel31 a răspuns:

Eu cred ca ar putea fi undeva prin Africa, in Mauritania.

| Florin9Florin9 explică (pentru Daniel31):

Cum ai găsit întrebarea asta după atâta timp? happy