Eu am incercat de halloween...si,si-a facut aparitia si mi-a bagat limba pe gat!
mai bine se numea floody mary...ca m-a inundat cu saliva.
a fost inspaimantator!
Bloody mary e o chestie care a aparut in irlanda prin secolul 15-16 si acum toate pustoaicele incearca... logic ca nu e adevarat!
In primul rand daca iti apare bloody mary te omoara.cum dracu zic alea ca au vazut-o?
2).sunt 15.000 de ritualuri de genul asta.voi ati auzit numai de asta!
sunt altele mult mai rele...pe care sincer ...adevarat sau nu tr sa fii prea prost sa le incerci
Eu am încercat, prima dată a avut un gust ciudat dar a doua oară a ieşit cum trebuia. Hm...stai. Tu nu vorbeşti despre cocktail, nu-i aşa?
Greşeala mea. Dacă vorbeai despre fantomă e doar o legendă. Fantomele nu există.
@DragosEsteCuTheAngel spune, dar nu există dovezi. Aşa şi eu pot să spun că pot zbura, dar fără dovezi n-are nici o valoare.
Buna)) prietenul meu. dupa ce a vazut filmul. si dupa vreo 5 minute se dusese sa se spele pe fata si eu m-am dus la baie si am pus mana asa pe el si l-am speriat)
altceva mai grav nu s-a intamplat.este doar un mit urban)
NU INCERCATI! Eu cred ca e doar o minciuna stupida care sperie saracii copii.auzi si cica e fecioara maria.asta-i chiar culmea.batjocoreste numele maicii domnului
Dumnyiezo să te călauziască de drumul tău sora risipituare.
Eu am incercat e.o porcarie. nu apare nimic.incearca.nu te lasa influentata de porcarii.