| ADBadea a întrebat:

Comentati despre necesitate si intamplare.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Necesitatea e cand ai nevoie de ceva si intamplarea cand se intampla ceva fara sa stii sau dupa o vreme se indeplineste un gand de-al tau.

| Accero a răspuns:

Pai,Necesitatea este ceva vital,fara de care uneori nu poti sa supravietuiesti, ca de exemplu apa, apa este o necesitate pe cand intamplarea..., ei bine intamplarea tine de noroc, adica de cate ori cand ti s-a intamplat ceva rau nu ai spus"Ce Ghinionist sunt" sau Viceversa, Intamplarea la randul ei este de 2 feluri, si anume,:Inamplarea neasteptata care se intampla instant fara sa aiba vreo urmare pozitiva sau negativa pe moment dar mai multe posibile in viitor, si o Intamplare care astepti sa ti se intample, esti sigur ca o sa vina dar nu sti cand, de exemplu astepti o ruda din strainatate care nu ti-a da o data exacta Sper ca ti-am fost de folos Bafta

| ADBadea explică (pentru Accero):

Necesitatea este ceva vital doar in oarecare masura, ca de exemplu apa este necesara pentru a putea trai, dar traitul nostru pentru ce este necesar?
Si intamplarea, nimic nu este intamplator, totul tine de ceva anume.Cand spui: ma ce ghinionist sunt, nu este o intamplare, intamplarea are o cauza anume si cauza asta o determina sa nu mai fie o intamplare.

| Accero a răspuns (pentru ADBadea):

Ai partiala dreptate si cat despre intrebarea ta"traiul nostru pentru ce e necesar" uite: traiul nostru e necesar pentru ca el defineste existenta rasei umane, traiul nostru este necesar pentru ca e cel mai inexplicabil fapt existent din punctul meu de vedere. Traiul nostru este necesar pentru asa zisa evolutie, faptul ca putem vorbi si suntem persoane care iau propriile decizi(ma rog uni din noi) ne aranjeaza pe treapta cea mai inalta din lantul vietii, dar dupa mine suntem mai rai ca niste animale.Ne ranim intre noi,copi abuzati,famili assasinate intre ele, crime, violuri ect. nu mai stim ce inseamna sa iubesti, sa-ti iubesti aproapele, fiecare gura de aer din viata asta in care ne este luat absolut totul de la libertatea de a vorbi la identitate.Acestea fiind spuse traiul nostru este necesar pentru a separa binele de rau. Spui ca intamplarea are o cauza anume,dar si viata noastra are o cauza anume, si faptul ca universul exista are o cauza anume, orice are o cauza anume si tocmai de asta e o intamplare, pentru ca nu intotdeauna cunoastem cauza, chiar daca intamplarea a avut locwinking

| ADBadea explică (pentru Accero):

Intr-adevar nu intotdeauna cunoastem cauza, dar ea intotdeauna exista. Si definirea existentei raisei umane, evolutia, separarea binelui si a raului, pentru ce sunt necesare toate astea? Chiar crezi ca are o necesitate anume? Importanta acestor lucruri este reala, noi trebuie sa invatam, sa evoluam si sa evoluam din ce in ce mai mult si am ajuns la sfarsitul lumi a explodat tot si gata, acum unde este necesitatea acestor lucruri, unde este necesitatea definirea existentei raisei umane, evolutia, separarea binelui si a raului unde este necesitatea acestor lucruri care intr-o clipa au disparut? Acolo unde intervine inutilitatea lucrurilor care sta la baza tuturor acestor necesitati inutile.

| Accero a răspuns (pentru ADBadea):

Sti as fi total de acord cu tine dar te intrebbig grine unde sti ca totul o sa dispara intr-o secunda? Apoi mai continui zicandu-ti: crezi ca dupa parerea ta ..Asta ce se intampla cu noi e evolutie :/)
Adica ...suntem din ce in ce mai slabi in general, in scoli din ce in ce an de an mai putini copi promoveaza, din ce in ce mai multe persoane se imbolnavesc si mor, din ce in ce mai multa lume distruge tot din jur doar pentru ascensiunea sa? ASTA E EVOLUTIE? si este necesitatea separari binelui de rau si necesitatea definiri existentei rasei umane pentru ca daca nu am separa binele de rau nu ne-am da seama cum sa il tinem la distanta pe cel care ar urma sa ne infiga un cutit in spate (metaforic vorbind) si cum sa apreciem dragostea si compasiunea.Deci Din punctul meu de vedere noi NU EVOLUAM, dar e necesar sa credem asta pentru ca daca nu ToT s-ar duce de rapa (metaforic vorbind).Si e necesar ca credem asta, la inceput nu a fost pentru ca toti erau egali, nu se faceau diferente intre Saraci si Oamenii cu banii, Nu existau ranguri sociale si vedete apreciate chiar daca nu au nimic sa ne-arate, dar acum e necesar pentru ca daca nu credem in existenta rasei umane nu credem in creerea noastra. Adica cercetatorii spun ca am evoluat din Maimute iar ..Credinciosi ca ne-a creat Dumnezeu dar, daca e sa fim corecti e INUTIL sa crezi ca rasa umana a aparut din maimute, chiar daca la inceput omul semana cu una, dar e inutil si sa crezi ca o zeitate a facut 2 oameni si asa a ajuns o planeta plina. Unde intervine inutilitatea lucrurilor apare intrebarea :Cum a aparut omul?

| Shammal a răspuns:

Intamplarea este inexistenta, e o modalitate de a explica cea ce nu intelegi; necesitatea apare tot ca o neintelegere fiind abundent si auto-suficient