In mare masura norocul ti-l faci singur daca ai o viziune realista asupra vietii. Exista si un dat din nastere care nu poate fi schimbat in totalitate.Intamplarea joaca si ea un rol foarte important in realizarea unui om.
Nu.Mai e si vorba aia "Ce-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual"
Foarte adevarata
ti'l faci singur, dar cel mai urat este ca uneori nu depinde totul doar de tine ci iti poate fi influentat de cei din jur
Sunt unele intamplari care sunt "scrise" in viata noastra. In afara de acestea, suntem liberi sa alegem ce e bine sau ce e rau pentru noi.
Nu cred in destin parerea mea e ca omul isi face totul cu mana lui, fie ele bune fie rele
Urmareste filmul "Secretul" este plictisitor dar tot pe faza asta se bazeaza daca iti pui in minte ceva si te gandesi mereu la acel lucru, se va indeplini
Destinul si-l face fiecare cu siguranta singur, desi, daca nu actioneaza cum trebuie (si nimeni nu stie sigur cum "trebuie"), risca sa mearga pe un drum voalat, sa treaca prin viata (greutatile si lucrurile ei bune) fara sa aiba vreun strop de independenta interioara, desi nu isi da seama...parerea mea