Prea putin imi pasa de voturi, fiecare vede lucrurile cum ii convine.
Este nomal ca atunci cand o persoana in varsta de 50 de ani spune ca este bine sa citesti sa primeasca voturi stupide de la cei de 15 ani care considera acest lucru "plictisitor".
Nu sun sigur ca asta are legatura cu inteligenta,cred ca mai degraba vorbim despre educatie, cultura, experienta.
Nu vad de ce i-ar pasa cuiva ce crede lumea.
Sa faca haz e una, sa ceara lamuriri e altceva. Iar asta nu e ceva ce tine de inteligenta, ci de comportament. Poti sa fii si savant, dar sa te afecteze parerile celor din jur.
Cine te-a suparat?
Un om inteligent nu pune o intrebare stupida - daca cineva o considera stupida nu are de ce sa se supere - este parerea acelei persoane - poate sa-l roage sa-i spuna de ce a ajuns la concluzia ca este " stupida "
Nu mi se pare normal. Si eu am de exemplu niste rasp. stupide dar ma gandesc ca am alte zeci de rasp. bune. Nu toti suntem perfecti. Fiecare mai gresim si nu trebuie sa ne gandim la cele stupide, ci trebuie sa ne multumim ca i-am ajutat pe oameni cu multe alte rasp. inteligente sau folositoare.
EU cred ca tu esti prost, imi dau seama din intrebare si consider ca consider ca ca sa faca caz( ti-am furat din exprimare) este suficient sa fie suparat si asta nu are legatura cu inteligenta ci cu starea de spirit.
Hmm, asta e doar "boala TPU", devii supărat că lumea îți dă stupid, verifici și ești super-fericit când primești o fundă, deși spui că nu te interesează asta, pui întrebări "Cine p*** mea îmi dă numa stupid? ", chestii din astea. Știu, e grele...
E o chestie pe care a intilnit-o fiecare si probabil ca n-a scapat nimeni de a face un comentariu sau o mica observatie pe la cite un stupid pus de mai stiu eu cine.Nu-i treaba inteligentei aici ci a faptului de cit de mult esti obisnuit cu astfel de lucruri sau nu.
Vreo problema referitoare la exprimarea mea? Ai pus un accent dubios pe chestia asta. Http://www.webdex.ro/online/dictionar/caz
Sincer, ai putea sa studiezi mai amplu acel site pe care l-am dat. Oare ce imi da impresia ca ar fi un lucru necesar? :-?
Poate se considera, dar nu inseamna ca e inteligent! poate sa intrebe de ce mi-ati dat stupid? dar nu excesiv! pana la urma un vot nu conteaza
Nu are legatura cu inteligenta, ci cu anumite trasaturi morale negative pe care le au cei suparati de o opinie notata cu stupid. Si eu ma supar cand sunt votata abuziv cu stupid, deoarece pot induce lumea in eroare. Da, imi pasa de parerea altora, fiind perfectionista nu stiu dupa cine sa ma ghidez si ii iau ca reper pe cei din jur.
Daca nu vezi nicio problema in exprimarea ta atunci nu avem ce discuta, stii vorba aia? ''Cu prostii nu te pune ca au mintea odihnita'' De cand dai tu site-uri?! In fine lasa-o asa n-avem cum sa ne intelegem.
Nu ma intereseaza parerea altora despre mine, taman pentru faptul ca ma consider inteligenta.
Una e sa te consideri inteligent si cu totul alceva chiar sa fi inteligent. Iar daca esti inteligent intelegi ca ai dreptate si votul nu exista de fapt, iar daca doar te consideri inteligent ceea ce e evident e o iluzie, as considera-o patologica, votul de fapt doar te aduce la realitate ceea ce la un individ primitiv conteaza.Ave.
Un om inteligent e un om creativ.Nu poti fi una fara alta.
Pe langa asta un om inteligent accepta si alte pareri decat ale lui fara sa reactioneze urat
caramelitamia întreabă:
anonim_4396 întreabă: