| Scarbo a întrebat:

"Creatia e numai prefacere a substantei preexistente sau a elementelor preexistente care umplu totul?"

12 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Scrii doar un citat fara sa pui o intrebare? confused

| Kaℓi a răspuns (pentru sabin89):

Cred ca e de pe tablitele de smarald, ceva...

| T0T a răspuns:

Asa, dar care e intrebarea?

| Kaℓi a răspuns (pentru T0T):

Poate ca trebuie sa-ti exprimi acordul sau dezacordul cu privire la sentinta de mai sus. Desigur, cu argumente big grin

| T0T a răspuns (pentru Kaℓi):

"poate" tongue
Sunt de acord cu afirmatia aia. Nu poate aparea ceva din nimic, e clar ca tot ce e "nou" apare printr-o transformare a unui ceva "vechi". Nimic nu se pierde, totul se transforma. Ceea ce apare este rezultatul unei reactii, unei transformari, nimic nu apare instantaneu. Mi se pare ceva atat de evident...

| Inferno a răspuns:

Creatia de lunga durata, da.
Creatia de scurta durata, nu.

| Krsdt a răspuns:

Lasa-l pe Sima, baga de la tine!winking

| Scarbo explică:

Oameni buni era logic ca doream sa va exprimati opinia prin n argumente...rolling on the floor

| Scarbo explică (pentru Kaℓi):

Si...inca nu ti-ai exprimat nici-o parere, banuiesc ca ai raspuns doar sa te afli in treaba, sau sa obtii puncte rolling on the floor.

| Scarbo explică (pentru sabin89):

Citatul insusi e o intrebare, se observa un mic semn la sfarsit happy. Tu trebuie doar sa afirmi sau sa negi, desigur vei folosi si ceva argumente care sa-ti sustina opinia.

| Kaℓi a răspuns (pentru Scarbo):

Pai, imi cer scuze ca m-am aflat in treaba pe aici, promit sa nu se mai intample happy

| Scarbo explică (pentru Kaℓi):

Nu-i nimic nu trebuie sa iti ceri scuze si nici sa fii sarcastica, cu totii gresim happy.