Eu spun ca N.A.T.O si O.N.U ar trebui sa fie ingrijorate... IN africa se nasc coppii in prostie si nici macar nu pot fi ingrijiti cum se cade Numa jumate din populatia planetei are Strictu de cultura generala sau poate chiar mai putin eu zic ca impreuna cu elicopterele nato sa introduca in nil si in raurile fluviile si toate apele potabile din africa o susbtanta care poate afecta grav natalitatea in sensul ca o sa stea barbatu 3 ani pana face un copil si o sa se chinuie multt la fel si femeia deci... eu zic ca africa ar fi prima tinta
Orice s-ar face,echilibrul se naste din dorinta de a stapini haosul dar, din pacate, impunerea normelor pentru pastrarea lui, duce tot la haos.Problema este ca stim toti ca viata pe pamint este condamna la disparitie si aparitie sub alte forme, in mod ciclic dar ne incapatinam sa nu intelegem sau sa nu acceptam asta. Oricum natura isi va urma cursul, indiferent cit ne place noua sa ne amagim ca putem controla.
Nu-ti fa mari probleme cu suprapopularea pamantului. Un razboi de proportii este iminent.