"Dacă nu poţi spune un lucru bun despre un om, atunci nu spune nimic." - Traian Dorz
Cred ca daca vrem sa spunem lucruri bune despre un om, trebuie sa-l cunoastem. Daca nu vrem sa spunem lucruri bune despre un om, atunci nici nu vrem sa-l cunoastem.
Deseori prea mult cautam defecte la un om, in loc sa le cautam la noi si sa le indreptam.
Dupa cum ai inceput ma gandeam sa inchei cu "Stop jignirilor" sau ceva de genul. Prostia nu prea are legatura aici. Aia care jignesc nu sunt prosti neaparat. Dimpotriva, pot fi chiar inteligenti. Problema lor e alta, ceva ce tine de caracter.
Majoritatea din tara asta sufera de complexul inferioritati, citeste si vei afla mai multe
Asta este dovada prostiei de care afunda indivizii care se cred superiori de cele mai multe ori din cauza situatiei materiale mult mai bune care ii pune de obicei intr-o imagine mai pozitiva in fata celorlalti, asta-i parerea mea.
O persoana *etica* este suficient de constienta de faptul ca a-ti bate joc de altii este ceva specific unui om inferior din punct de vedere intelectual.
Degeaba ii vei explica unui astfel de semi-retard sa nu-si mai bata joc de cei care pana la urma se afla pe aceeasi treapta sociala cu el pentru ca pur si simplu suferinta altora ii face placere.
Nu știu cum ai ajuns să gândești așa idealist însă nu vreau să te supăr dar e ceva departe de a ajunge realitate. Nu toți sunt ca tine, unora nici nu știi ce la poate pielea, că dacă ai știi ai fi mai mult îngrozit de partea aia neagră a societății decât așa optimist.
Sa iti arati dominanta este un instinct, sa alegi cea mai vulnerabila victima este lasitatea. Intr-adevar acest instinct este mai dezvoltat la unii oameni. Nu neg existenta a multi alti factori ce contribuie.
anonim_4396 întreabă: