Eu văd prin parlament, guvern, ministere, prefecturi și primarii. Li se zice "aleșii neamului".
Nu exista fantmome, deci culca-te linistita ca nu vin decat la criminali si raufacatori, nu la tine.
Există fantome. Sunt spiritele unor persoane care nu și-au îndeplinit scopul pe pământ.
Desigur,o sa zic pe scurt.Am patit sa aud o voce specifica care ma striga pe nume.Am auzit o de vreo 3 4 ori, o data aveam vreo 8 ani, celelalte dati 13 respectiv 14.Prin 2018 cand am deschis usa de la dormitor am vazut in sufragerie o figura de om neagra cu pelerina care urca pe scari, n am bagat de seama evenimentu dar da m-a speriat, dupa prin 2019 auzisem pe la altii ca au vazut o umbra imbracata asemanator cu ce am vazut eu(o multime de lume,aparent e un fenomen).Cel mai recent, anul asta prin mai, mi s-a deschis usa singura de la camera, mai eram cu cineva, usa e buna, nu am mai patit niciodata decat in noaptea aia.Cam astea mi au fost experientele, sper sa nu mai patesc de acum nimic de genu, sa se mai duca si pe la altii