| Anutza198 a întrebat:

Credeti ca exista vampiri sau varcolaci?

57 răspunsuri:
| Johnny_6115 a răspuns:

Nu cred vampiri si varcolaci sunt doar in filme big grin

| david009 a răspuns:

Nu. deloc

| irinuka1999 a răspuns:

Eu nu cred ca exista deoarece s-ar fi auzit pana acum e o chestie de imaginatie

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Nu.
[ Paranteza pentru robot. rolling eyes ]

| Ensem a răspuns:

Da,exista,sunt sanse sa fie chiar acum in casa la tine,ascunzandu-se dupa perdeaua de laga tine,nu te uita, doar o sa simti palmele ce te apasa pe fundul moale de artar cu putin ulei de mancare.
Te pup!
ps:varcolacii nu exista, doar vampirii in mintea ta

| Alexafrumusik a răspuns:

Da

| georgienuka a răspuns:

Poate ca da pothe ca nu...cine stie? la tv siguur sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu fato ai privit prea multe filme inainte de culcare.laughing

| EuDuDa a răspuns:

Da

| Catalinxxxx a răspuns:

Nu nu mai cred nici in vampiri nici in varcolaci astea is povesti de speriat copii mici.

| VITALIE10 a răspuns:

Da la siguranta ca cred si as dori sa devin unul din ei

| Hellsing a răspuns:

Poate in mituri tongue

| RoseLawilet a răspuns:

Nu se stie, la cate exista in ziua de azi.Eu as vrea sa existe.I ♥ vampiries^_^

| Bibuşca a răspuns (pentru RoseLawilet):

Multi sunt fascinati de lumea a vampirilor si a filmelor faimoase de vampiri. Si acestea te fac sa devii si tu parte cu personajul respectiv. Dar nu cred ca ar trebui sa-ti doresti sa mai existe asa ceva pentru ca draga RoseLawiet daca ar exista vampiri nu ar fi asa fascinat ca in filme ci te-ai speria si apoi ai spune ca mai bine nu-ti mai doreai asa ceva pentru a fi sadica si alte chesti. Doar imagineazati sa bei sange uman straight face!

| Noideas a răspuns:

Pana la urma si fictiunea are un gram de adevar.nu stiu ce sa spun despre existenta lor in zilele noastre.dar poate acum milioane de ani.sa fi existat. daca nu de unde stim de ei?happy.

| MeShadowMaster a răspuns:

Viata e mai presus de orice si pe deasupra efectul turmei ne face sa ne luam unul dupa altul fara a deschide ochii la ceva.Suntem manipulati din toate colturile fara a realiza si se ascund extrem de multe.Nu intru in detalii din multe motive vreau doar sa spun ca inainte sa spui nu gandeste-te la esenta raspunsului si la multe lucruri intalnite dealungul vietii vei avea o revelatie socanta si vei realiza pe langa ce ai trecut in nestiinta.

| TheBlueWolf a răspuns (pentru MeShadowMaster):

Macar ai un limbaj decent...Hai sa-ti spun cum sta treaba cu spalatul pe creier ca asta insinuezi. Spalati pe creier sunt cei ce cred inca intr-o entitate de tip zeu happyAsta e doar un exemplu extrem de evident de aia l-am si dat.Ai dreptate totala despre manipularea din toate colturile dar tocmai ai intalnit un paradox asupra caruia ar trebui sa meditezi.Ai spus ca exista multe lucruri pe langa care vei trece si vei avea o revelatie socanta cand le vei si realiza, corect.Tu insinuezi existenta unor creaturi mitice in formele lor fantastice desprinse din filele cartilor...Cred ca ai inteles ce vreau sa spun.

| cr1sty1 a răspuns:

Sunt 99.9% sigur ca nu exista vamp sau varc (in timpurile noastrea ma refer.) adica, ganditi-va si voi dc toata lumea se tot intreaba... cum stiti si voi de legenda lui Vlad Dracul (eu cred despre el ca avea dantura prea deformatahee hee si l-o fi muscat vreun liliac vampir ceva. a luat o boala. colti.tragea in teapa laughing si toate acestea au luat amploare big grin. "sunt doar legende. dar cine stie.)

| MeShadowMaster a răspuns (pentru cr1sty1):

Habarn nu ai ce reprezinta o legenda. Vlad Dracul nu a avut nici o dantura deformata.A fost doar un om extrem de crud si justificat.Nu mai vorbiti aiurea...

| boxes a răspuns:

Exist draga, dar numai in fantezia ta.

| OVIDIUCiontu2001 a răspuns:

Eu nu dar naruto mai cred mai ales super puteri

| shutup666 a răspuns:

nuhoh go on

| GaByTzZu10 a răspuns:

Pai varcolaci nu prea cred, Dar exista lilieci vampir. Funda plsss:X:X:X

| 555555555555555555555555555555555555555 a răspuns:

Da nu se stie poate au existat sau puoate exisrta

| Suditu a răspuns:

Da au existat cam acum 500 de ani dar acum nu mai exista