Am vazut ca tu (daca nu încurcat userii) ai niste filosofii destul de "interesante".
Nu este cazul ca ChatGPT să ia locul lui Google. Nu cred ca realizezi ce spui.
De obicei lumea nu intră în anumite locuri când caută un răspuns. Doar dau search pe Google, uite unde reiese că Google va fi folosit mereu.
Iar TPU.ro este un simplu site, un forum, de întrebări. Nu o să dispară, nici daca ne-am imagina ca dispare Google.
Internetul (unde se află site-urile) nu este Google. Google este un browser, la fel ca Chrome, FireFox, Internet Explorer etc.
Asa ca nu avem de ce sa ne facem griji!
P. S. Mișto teorii, dar vezi (ca) categoria la care întrebările tale ar trebui puse, este " Conversații".
Nu mai este ce a fost odată, este cam uitat de lume. Intru odată pe an să întreb ceva și fără răspuns. Mai repede primesc răspunsuri pe file list forums. Nu stau 3 ore după aprobare și zile fără răspuns. De multe ori primesc și la 2minute răspunsul.
Salut! Google mereu va fi folosit pana eventual va da faliment. Nu ai de ce sa te îngrijorezi.
Chatgpt nu o sa imi gaseasca nici tutoriale, nici poze, nici videori, nici reviews la hoteluri
Ba iti recomanda si video-uri referitoare la un anumit subiect daca il intrebi si recomdari la cazare etc, sunt sigura.
"Internetul (unde se află site-urile) nu este Google. Google este un browser, la fel ca Chrome, FireFox, Internet Explorer etc."
Google nu este un browser, este un motor de cautare, bazat pe un algoritm. Iar browserul dezvoltat de compania Google, este Chrome.
Daca vrei un pic de perspectiva in ceea ce priveste google vs AI, uita-te aici:
https://www.youtube.com/watch?v=tPg_uMMrC58&ab_channel=ZonaIT
https://www.youtube.com/watch?v=7emz4zZ226E&ab_channel=MarquesBrownlee
Am gresit! Mersi de corectare, nu ma deranjeaza!
La partea cu Chrome stiam ca este dezvoltat de Google.
Oricum esența era ca nu va lua ChatGPT locul lui Google.
Lucrurile nu sunt asa de simple. Daca te intereseaza subiectul, urmareste video-urile.
Pai e clar ca toata informatia aia o ia de pe net la randul lui. Mie personal imi place mai mult ca nu mai am toate optiunile alea idioate cu tot felul de articole luate de prin ziare gen CanCan sau de pe siteuri, create de idioti, despre conspiratii de exemplu. etc. Ai prins ideea.
Urmareste si tu video-urile alea. Mai ales al doilea. Ideea e ca AI-ul nu stie sa faca diferenta intre can-can si stiri serioase, nu are notiunea de bine si de rau.
Evident ca e mai usor sa ti se serveasca pe tava un singur raspuns fara sa-ti mai bati capul cu altele, cu surse, cu research, dar sper sa sesizezi riscul care exista cand iei de buna, si ai incredere in informatia care iti vine dintr-o singura sursa, controlata de o retea de computere.
Sunt informative linkurile. Nu este neaparat totul adevarat, dar sunt niste pareri avizate.
Mie imi pare mai riscant felul in care sunt acceptate toate soiurile de pareri, articole, video-uri, bloguri etc, fara a fi verificate. AI este cu siguranta setat sa ia informatiile din surse verificate, nu este greu sa faci asta.
Ca oamenii si-ar putea pierde joburile si vor fi inlocuiti de AI, este doar un exemplu.
Well, cu siguranta nu toti, si nici majoritatea, dar unii si le vor pierde.
dolceromania întreabă:
roksyk întreabă:
AvalohAlyn întreabă: