Da, pana s-au echilibrat toate procesele fizico-chimice astfel incat sa permita existenta si dezvoltarea vietii pe Pamant.
Probabil ca erau mai multe vieti pe pamant dar una a reusit, ca in prezent nu sunt mai multe vieti si doar una, adica o viata un stramos comun, poate sunt, stiu ca in antarctica s-au gasit niste microbi
Daca te referi la om, si la specia inteligenta, atunci da, pe Pamant omul este si a fost singura specie cu inteligenta avansata.
Dovezile sunt peste tot ca au existat civilizatii avansate inaintea noastra.Un exemplu la mintea cocosului sunt piramidele din egipt.
Eu sunt de parere ca istoria a fost ingropata si se incearca in continuare sa se ascunda adevarul.Monumente vechi si multe artefacte au fost distruse insa dovezile inca exista.
Mi se pare foarte ciudat cum a evoluat tehnologia noastra in doar cateva decenii atat de mult si toata lumea ia chestia asta de-a gata. Avem in ziua de azi tehnologia, de care nu de mult nici nu puteai sa iti imaginezi ca va exista.
Ca sa iti raspund la intrebare..Da.Cred ca a mai existat viata inaintea noastra asa cum cred ca e posibil in viitor sa dispara umanitatea si sa apara altceva.
Si cine spune ca nu se poate ori e ignorant ori dezinformat.