Eu consider ca aceste intrebari trebuie aflate la timpul potrivit(sau poate nu le vom afla niciodata, nu avem de unde sti)Trebuie sa ne traim viata fara a ne pune aceste intrebari..viata e scurta si trebuie traita in cele mai frumoase moduri.Si daca am afla raspunsurule la acele intrebari ce folos ar mai avea traiul/viata cu tot ce vine ea in alcatuire.Viata e ca o surpriza, iar daca o surpriza este dezvaluita ce rost mai are? Sper ca te.am ajutat cumva.
Eu consider ca n-ai ce face de te gandesti la astfel de subiecte in loc sat-i traiesti viata...
Nu-i nevoie.Dar poti sa-i recomanzi unul tastaturi mele care a ales sa scrie ''Sat-i''
Ah. sincer, si eu folosesc o rabla, ale carei taste (unele> ASDWE, CTRL, Space si inca cateva) nu se prea lasa apasate. Si eu trebuie sa fiu foarte atent si sa verific sa fie scris tot ce apas. Am luat deja alta, dar o iubesc pe asta stricata, fiindca > leduri albe.
Eu nu-mi permit sa-mi iau alta ca as schimba-o imediat.Plus-ul si parantezele drepte nu merg iar cand scriu foarte repede nu-mi ia in considerare anumite litere.
Dupa ce mori, nu mai existi. Existi acum cat EXISTI. Traiesti in prezent. Cand traiesti in prezent, ai prea multe de trait si simtit pentru a te intreba.
E datoria stiintei sa afle asta, dar daca o impiedicam sa cerceteze nu vom afla in veci, momentan credem doar in ipoteze majoritatea