anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că oamenii ciudați/diferiți față de majoritatea umanității au o predispoziție către ucidere/criminalitate/rău?
Ar trebui aceștia să trăiască mereu cu o teamă și atenție sporită în suflet?

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MariaEElena0505):

Cum adică la ora 14 după amiaza în Finlanda este întuneric? De ce? :o

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CostinAlamariu):

Păi Dahmmer e un ciudat, right? Era, de fapt și ai văzut de ce atrocități a fost în stare. happy
Creepy e că mă regăsesc mult în povestea lui happy
Deocamdată nu am ucis pe nimeni laughing) dar lumea îmi pune eticheta de ciudată. Și fiind altfel și făcând chiar chestii diferite de umanitate, mi-e teamă să nu ajung și eu pe acel drum. Cândva. Cumva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Uneori da, clar criminali pot fi și introverții cât și extroverții. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seba2013):

Mulțumim, domnule Seba. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Așa e. happy Criminalii chiar au duhuri rele în interiorul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bubico2022):

Și unde găsim acest film? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Ia uite, cine îmi zice că nu-l am pe God în mine.
Pe pariu că ești un șmecheraș Blackanne care o învârți prin Centrul Vechi cu anturaje de fiță și oameni superficiali. Așa că nu știu de unde ai auzit și tu de Dumnezeu ăsta?! Oamenii ca voi L-au uitat de mult, Blackanne. happy

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am văzut că nu m-a interesat sa citesc raspunsurile ci doar întrebarea. Ciudat nu era sinonim cu violent ultima data cand m-am uitat in dictionar happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seba2013):

Băi Seba, ești ceva divin, omule. happy
Deci dacă mă duceam la cel mai aprig psiholog, mamă și nu reușea ăla să mă descrie sau eu să mă descriu cu așa lux de amănunte cum o faci tu aici.
Dar eu îți mulțumesc că tu mai tot vedea în cercurile de sus ale societății, și eu mă văd ce-i drept, și tot încerc să ajung acolo, dar se pare că God nu mă prea vede și nici nu mă prea vrea pe acolo. Și da, chiar mi-ar plăcea să port conversații cu orice om din orice domeniu, cred că nu ar exista o experiență mai frumoasă decât asta happy dar din păcate felul meu de a fi și anxietatea mă țin departe de astfel de experiențe. happy
Și doar din curiozitate am căutat în dex ce înseamnă acest "astuție" credeam că e ceva de inteligență, dar de fapt se vrea a fi înșelăciune, perfidie, viclenie. Deci really? Chiar așa se câștigă oamenii în prezent? happy Cam trist, dar acum se explică de ce sunt ceva mai alone. Nu aș prea reuși să prind oameni astfel, ci eu speram că o să-i câștig cu inima și sincer chiar și cu ciudățeniile mele atipice. Deoarece credeam că ceva diferit în final, atrage. happy
Dar mulțumesc mister Seba, că am mai învățat și astăzi un termen nou. happy
Și la următorul salariu trebuie să-ți fac cinste cu o bere mister Seba, deja ai devenit bodyguard-ul meu de pe TPU. Dar și omul, sincer, care mă inspiră cel mai mult și chiar mă motivează să studiez mai mult, și funny e că nu împinsă de la spate, ci ca un simplu model, atunci când tu deschizi gura, mă rog aici pe TPU mintea și tastatura, happy
laughing) Gosh, eu vreau să aflu tot ce scrii, gândești, apoi să cercetez, acum și dacă ai fi un robot sau mincinos, cel puțin aici pe TPU ai stofă de model și ne motivezi. happy Ba chiar recent mă gândeam să adresez o întrebare de genul. Acum cred că e momentul. happy

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Patricia, daca o arzi prin centrul vechi nu esti smecher, esti doar cocalar. Ala nu-i loc de fite. Nu o sa stau sa-ti spun pe unde o ard ca tu esti psycho si ma urmaresti.

Atata timp cat mergi la biserica sa blestemi oameni, faci ritualuri si incantatii in padure sa le fie rau oamenilor - explica-mi tu cum il ai pe Dumnezeu in tine?!

Ai spus ca te identifici mai mult cu "Satan", sunt fix cuvintele tale.

Si parca anturajul meu era fals. Nu?!

| blackann a răspuns (pentru Seba2013):

Citeste ce i-am raspuns si lasa-ma cu psihoanaliza asta a ei, ca o stiu mai bine decat tine si repet, citeste ce i-am raspuns.

Personalitate corpulenta?
Corpolenta poate. laughing)winking

In finlanda e intuneric la 2 dupa amiaza din acelasi motiv pentru care in nordul frantei e lumina la 11 noaptea.

Esti invatatoare, ce ii inveti la geografie?

anonim_4396

Tu ce pnm cauți pe aici? happy

Întrebarea nu-ți era adresată ție.

Cred că am spus clar că nu prea cunosc geografie și nici istorie.
Deocamdată nu predau la a 4 a, așa că nu am nevoie de ele.

Știu doar chestii basic. laughing)

Dar de ce naiba e lumină în Franța la 11 noaptea? Lămurește-mă! Ce am pierdut de la geografie? Cum naiba să fie lumină în nordul Franței la 11 noaptea? Sigur nu râzi de mine? happy
Eu știam doar că la Polul Nord sunt 6 luni numai lumină și alte 6 luni numai beznă. Altceva nu mai cunosc. happy

And give me in peace. happy

anonim_4396

Ai vrea tu să te urmăresc. Dar ce să vezi dacă tot ai spus asta, da, poate o să o fac. happy Ai grijă, nu da idei trăznite oamenilor ciudăței. laughing)

Și dacă ai fi înțeles mesajul, ai fi înțeles că nu mă duc în pădure să fac incantații pentru răul altora, ci doar să slăbesc și să obțin pe cineva, un bărbățel de care nu am parte, dar pe care mi-l doresc mult. Așa că give me, omule. :/

Dacă ai fi fost cum spuneam nesuperficial, ba chiar ai fi văzut cu spiritul că nu stau departe de God și chiar mă rog și la el, doar să obțin pe cineva. sad Chiar mă rog happy pentru că mi-a căzut cineva cu tronc, ahhh, dar la dracu de nu salivez după un prost. :/

Și eu de unde pnm să știu cine o învârte în centrul vechi, am auzit doar că acolo se duc fițoșii și ăștia plini de arfe. Eu nu am fost acolo așa că nu am de unde să știu, doar am presupus. happy

And give me in peace. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Te referi la testul Mensa, acela de inteligență? happy
Chiar ai un scor mare? happy
Păi și atunci ce mai cauți în România? happy Sincer, toate geniile au cam plecat din țara asta idioată happy

Cu Musk ăsta n-am simțit atracție să-l studiez, doar poate dacă făcea dubioșenii sau existau acolo intrigi rolling on the floor) cum a fost cazul Kennedy și Marlin Monroe și multe altele. laughing)
Iar Newton chiar o murit virgin?! :o

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, la ala ma refer. Sint destui Mensani ramasi pe aici, stai calma. Cel putin vreo 4 dintre prietenii mei apropiati ma fac sa ma simt imbecil pe linga ei. Si nu pleaca decat ocazional din tara.
https://www.huffpost.com/entry/isaac-newton-facts-physicist_n_4058836

| Seba2013 a răspuns (pentru blackann):

Eu nu ma bag in discutía voastra insa ai facut o afirmatie care nu mi-a placut. Asa si eu pot sa spun ca nu il ai nici tu pe Dumnezeu pentru ca te uiti la lucrurile superficiale si pe dinafara ca sa elimini legea iubirii. Stai linistit ca ne stim defectele, insa in ziua de azi cand exista atatea dictionare, sa crezi ca eu nu stiam cum se scrie, esti vag. Cred ca la acel comentariu te asteptai sa coboare Brad Pitt la tine. Insa a venit doar umanul si ignorantul de Seba.

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru blackann):

Eu zic ca esti pielea p@@i

| blackann a răspuns (pentru Seba2013):

Pai sunt doua lucruri diferite. eu doar facusem o gluma?

"Give me in peace" …?

Răspuns utilizator avertizat
| EliLeli a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum mai ciudat este daca esti la fel ca toti ceilalti. Muta-te intr-un oras mare si vei parea chiar linistita/la locul tau.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

E posibil, dar nu e o regula.Depinde si de moralitatea persoanei respective si de conditia mintala.