Http://www.yoda.ro/......grama.html
https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/09/universul-holografic/
Nu, nu cred, mi se pare o prostie. Nu ti se pare ciudat ca cele mai multe teorii sunt date de japonezi, dar totusi ei castiga rar un premiu? Si cum sa crezi ca tot universul e o holograma, si noi suntem? O nu, atunci cum simtit durerea?
În ceea ce privește universul sau apariția acestuia nu prea avem certitudini. Neavând aceste certitudini ne punem în minte diferite teorii, unele care au o bază mai solidă și altele care după mine cam fac parte din domeniul SF. Din punctul meu de vedere, această teorie este un basm SF. E doar opinia mea, nu este o certitudine, ca să nu se trezească unu' să mă numească Mafalda.
Probabil și de acolo s-au și inspirat acei "cercetători". Mai degrabă domeniul care li s-ar potrivi mult mai mult ar fi literatura. Acolo ar putea scrie nuvele, romane SF, și cine știe, dacă dau dovadă de puțin mai multă creativitate, vor avea și succes.
De obicei SF-urile sunt printre cartile preferate de public.Fiind japonezi, ar putea face si anime-uri.
Da. Ar fi frumos. Ar putea avea mult mai mult succes, să ajungă mult mai cunoscute aceste concepte prin acest mod. Dacă sunt oameni deștepți...Vor deveni oameni fericiți, cunoscuți și bogați.
Daca totul ar fi doar o iluzie, ne-ar fi extrem de greu, daca nu chiar imposibil, sa ne dam seama de asta. Ar fi ca si cum le-ai cere unor personaje dintr-un joc video sa-si dea seama ce sunt si unde se afla. Dar macar noi suntem capabili sa ne intrebam asta, ceea ce poate indica faptul ca nu traim intr-un Univers holograma. Dar cine stie, poate in viitorul indepartat vom putea si noi crea realitati virtuale atat de complexe incat personajele din ele sa-si puna intrebari existentiale. Dar aici deja intram in domeniul SF.
Eu personal cred ca traim intro iluzie de asta viata care o traim e 1% din ce e cu adevarat realitatea care ne inconjuara, creierul ne da iluzia ca existam intro realitate materiala, reala cand de fapt un atom e de fapt gol, ne nastem, traim, murim, moartea e starea naturala a materiei nu viata
Durerea este data de creier nu de realitatea inconjuratoare, durerea este o iluzie a minti noastre ca si placerea
DOOOPX întreabă: