1. E posibil sa devii primul dumnezeu expert tup;
2. Cred. Am spus "cred", nu "sigur"; desi te vad aici, nu stiu ce sa zic...esti? TU esti?
3. Te cred si pe tine ca nu ma costa nimic;
4. Care "toate"? Zi-mi si mie, ca eu sap la un buncar in vederea evenimentului, dar n-am cum sa le argumentez astora si nu ma crede nimeni.
Dar nu o cred pe asta cu 2012.Si daca,crezi cu adevarat in Dumnezeu, nu ai cum sa crezi in asa ceva, cum este asta cu 2012.Cine crede in El, stie ca el iubeste pe toata lumea si nu vrea raul nimanui.Si oricum, de ce ar distruge cea ce a creat?
Dumnezeu exista.trebuie.nimic nu se intampla doar de dragul de a se intampla.cineva le misca de undeva.iar in 2012 nu cred ca se va intampla ceva.asta ar insemna ca trebuie sa ma apuk sa fac tot ce-mi trece prin cap de frica viitorului an. vrajeala.
Daca ai crede in El ai stii ca nimeni nu poate prezice sfarsitul lumii decat insusi Dumnezeu. Iar faptul ca ti-ai pus nikname-ul Dumnezeu e in fapt o blasfemie.
Toate?
Tu te referi cumva la semnele venirii Armaghedonului?
Acelea, mai multe? Le-am citit, însa.
Nu e adevarat! in 2012 va fi un cutremur urias pe tot globul dar nu va fi sfarsitul lumii! sfarsitul lumii va fi cand va vrea Dumnezeu
1.Daca crezi in dumnezeu nu crezi in tot ce spun astia ma... cand vr dumnezeu sa fie sfarsitul lumii atunci e. Oamenii nu au cum sa stie.
Toata povestea cu sfarsitul lumii este asta: un calendar stravechi (lumea crede ca pe atunci exista un fel de magie care arata cand e sfarsitul lumii) care era scris de un om. Cand omul a murit, acel calendar s-a oprit la 2012. Nimeni nu l-a mai continuat si a ramas asa. Si cred in Dumnezeu.
2012? http://www.tpu.ro/conversatii/ce-scrie-in-biblie-despre-sfarsitul-lumii/
Eu unul nu cred in 2012. Nimeni nu va stii cand va veni sfarsitul lumii dar totusi, toti stiti. Sa auzim si alte pareri.
Da cred fara indoiala.si de unde sti tu ca va fi ti-a zis el in vis? sau vreun inger mesager sa fim serios nu trebuie sa crezi tot ce vezi la descovery si faza cu calendarul maias nu stiu care mexican a dovedit ca nu are de-aface cu sfarsitu lumii.nu au scris ca va fi sfarsitul lumii ...si nai de unde sa stii sau "nu aveam " de unde sa stim ca de aceea nu au continuat maiasi poate s-au plictisit. doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii si va fi cand va decide el ca trebuie...
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii. Poate fi in orice clipa. Poate a avut loc deja si noi nu stim.
Daca crezi in El, crede ce spune! Va veni ca un hot in miez de noapte. Nu eu am spus-o! Ci El, in Biblie.
Eu am un singur contra argument pentru ceea ce spui in legatura cu 2012. Dar trebuie sa ai credinta ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu. Numai Dumnezeu Tatl stie cand si cum va fi sfarsitul acestei lumi. Si nimeni altul. Multa Bafta.
Frogie întreabă:
Sclipiciii întreabă:
Lovepoison întreabă:
AvalohAlyn întreabă: