Nu exista paranormal, ci poate doar normal pe care noi inca nu-l intelegem. Oricum, dovezile pentru acele presupuse fenomene paranormale deocamdata cam lipsesc.
Da, sincer iti spun fiecare om are un nivel dezvoltat sau nedezvoltat al paranormalului, acum depinde daca este dezvoltat il folosesti cum trebuie daca nu este... nu este...
Este foarte important sa crezi in paranormale adica daca crezi chiar ai daca nu nu...
Crezi ca exista dovezi pro sau contra existentei paranormalului?
Intre lumea pe care o percepem noi si lucrurile de care ne temem exista o infinitate de posibilitati.
Dar stii cum se spune...nu crezi pana nu vezi! Ar trebui sa discuti cu cineva care a luat parte la astfel de intamplari sau si mai bine, sa le cercetezi chiar tu.
Nu crezi ca acuma un secol era imposibil sa te gandesti ca poti comunica/ vedea pe cineva la mii de km distanta? eu cred ca totul e posibil doar daca permite natura asta
Chestia asta cu paranormalul o cred dupa ce o sa ma confrunt si eu cu o situatie paranormala
De acord cu tine. in fiecare seara la mine la geam vad o femeie care se uita la mine.eu locuiesc la etaju 9. uita-te la fenomene stranii pe discovery channel
anonim_4396 întreabă: