| likeabosssssssssssssss a întrebat:

Credeţi in extratereştrii sau suntem singuri in univers?

Răspuns Câştigător
| BloodPrison a răspuns:

Normal ca exista extraterestrii, cum pe Pamant s-au putut dezvolta fiinte precum oamenii de ce nu ar exista alte planete gen Terra?

10 răspunsuri:
| AnimatedSignature a răspuns:

Suntem singura planeta cu viata, deci nu cred.

| ARF a răspuns:

Eu nu cred in extraterestrii, suna prostesc.
Dar eu cred, ca totusi, undeva, poate in alta galaxie, exista viata.

| likeabosssssssssssssss explică:

Şi dacă există, ce ziceţi seamănă sau sunt mai dezvoltaţi decât noi?

| BloodPrison a răspuns (pentru likeabosssssssssssssss):

Eu as spune ca sunt mai dezvoltati ca si intelect. Fiecare cu viziunea sa.

| likeabosssssssssssssss explică (pentru BloodPrison):

Da normal, aceste sunt nişte opinii nimeni nu ştie precis ce se află in depărtare. (Sau poate specialiştii au aflat ceva şi noua nu ne-au dezvăluit nimic)

| scumpik99 a răspuns:

Buna.Hm referitor la intrebarea ta nu se stie sigur.Nu ai de unde sa sa stii ca Dumnezeu nu a mai creat alte fiinte pe alte planete.Adica in Biblie nu ne spune exact,poate extraterestrii au si ei o Biblie a lor,poate Dumnezeu a creat mai multe fiinte, nu numai pe Adam si Eva.
Mai precis ce inseamna extraterestri? Fiinte in afara arcului terestru, in afara planetei noastre, nu inseamna ca sunt niste fiinte ciudate cu un ou in loc de creier.
Aceasta nu este sigur, nu stim exact inceputul.

| aliceinchains a răspuns:

Nimeni nu știe. Există numai teorii ale conspirației. Oricum, chestia că "extratereștrii" nu au nimic mai bun de făcut decât să ne spioneze pe noi, asta e total absurdă. Dacă există, probabil fac și ei ceva util cu viețile lor, nu își pierd timpul cu porcării de genul, zic.

| shhhs a răspuns:

Cel mai probabil, exista extraterestrii.

| BloodPrison a răspuns:

Aici e faza de ce credem noi si ce nu credem, pentru ca la fel cum exista Dumnezeu( pe care noi nu l-am vazut dar credem in el), la fel pot exista si extraterestrii.

| Încrucişătorul a răspuns:

Eu cred in extraterestrii.
Am un singur motiv: nu ne-au vizitat.
Pana la urma, de ce ar face-o?

Întrebări similare