anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in lucruri paranormale? Daca da, vi s-au intamplat lucruri de acest gen pana acum?

19 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Nu, dar daca mi s-ar intampla e posibil sa cred

| 334499 a răspuns:

Ma amuza prostiile astea happy

| Helvete a răspuns:

Eu una cred. Mi s-au intamplat prea multe ciudatenii ca sa nu cred. Uite aici cateva, le-am mai postat la o alta intrebare, asa ca apelez la Copy+Paste:
1/ Aveam vreo 6 ani, si eram la tara, dormeam cu bunica-mea intr-o camera, iar in camera celalata dormea verisoara mea. Si eram racita in perioada aia, aveam febra, si trebuia sa ma trezesc pe la 12 fara ceva noaptea sa iau un medicament. Si a sunat ceasul, l-am luat, apoi, cand sa ma bag inapoi in pat, se aud 3 batai puternice in geam. Eu m-am speriat, normal, si bunica-mea s-a dus repede la geam sa vada ce e. Si nu era nimic, si altceva nu avea ce sa bata, ca geamul acela era inspre curte, si nu era nimeni la ora aia acolo.
As putea spune ca a fost cineva care trecea pe strada si care a vazut lumina aprinsa la ora aia si nu avea ce face, dar...
2/ Peste vreo 6 ani de la prima intamplare, toamna, eram cu mama in alta camera de data asta, tot la tara, si inca era cald afara si stateam cu geamul deschis, la televizor, pe la 11 noaptea. Se tot auzea un fasait pe afara, credeam ca sunt pisicile, dar tot insista zgomotul acela. In fine, nu am mai bagat in seama si ne-am culcat. Cum incercam eu sa adorm, la perete fiind, aud aceleasi 3 batai in geam si sar din pat imediat. Mama le-a auzit si ea, si s-a uitat pe geam- nimic. Abia am mai adormit in noaptea aia, si am visat numai ciudatenii in legatura cu intamplarea aceea.
Si bataile in geam au continuat...
3/ Acum 2 ani, in vacanta de vara, tot la tara fiind, ai mei plecasera de acolo, si eu dormeam in alta camera, nici prima de acum 6 ani, nici cea in care a batut a 2-a oara, ci alta. Si cum incercam sa adorm eu, geamul deschis fiind, aud iarasi bataile in geam. Si geamul fiind deschis, m-am speriat si mai tare. Nu mai puteam sa ma misc de frica, zici ca paralizasem. Totusi, m-am uitat sa vad, si nu era nimeni. Si era, la fel, tarziu, noaptea, pe la 1 si ceva.
Cam atat cu bataile in geam, mai urmeaza sa vad vara asta daca se mai intampla ceva. Dar asta nu e tot in legatura cu ciudateniile.
4/ Tot acum 2 ani, in vacanta de vara, in aceeasi camera fiind, inainte sa aud bataile in geam din noaptea aceea, abia ajunsesem la tara si imi aranjam lucrurile in camera. Si observ pe un TV vechi care nu mai functiona, o batista alba si cam bizara. O duc in alta camera, ca ma enerva si chiar nu isi avea locul pe acolo, in camera in care urma sa stau. Peste cateva minute, in care nu a mai intrat nimeni in camera, ma intor, si de ce dau iarasi?! De aceeasi batista! Am lasat-o acolo pana la urma.
5/ In aceeasi vara, in aceeasi camera, cum dormeam eu, de data asta, ma trezeste un zgomot destul de puternic. Ascult eu mai bine si imi dau seama ca se zguduie sifonierul din camera. Imi zic: "E cutremur, nimic mai mult." Si ma duc repede la bunicii mei sa ii trezesc, fiind cam speriata. Nu dormeau, se uitau la TV, si ii intreb daca au simtit. Ma intreaba ce, eu le spun 'cutremurul'. Dar nu fusese niciun cutremur. Sifonierul chiar se zguduise si eu cu bunica mea am mers sa verificam sifonierul, nu stiu la ce se referise, dar ea spusese asta. Nu parea nimic in neregula cu el. Ne intoarcem sa dorm in camera cu ei, ca nu mai aveam curaj sa dorm in camera aia, si pe hol, bunica mea tipa ca a vazut ceva trecand pe langa ea. Eu nu vazusem nimic, dar o credeam. In noaptea aceea m-am trezit din juma in juma de ora, si am visat numai porcarii si ciudatenii.
Mai am multe intamplari, dar o sa mai povestesc decat una, ca nu mai pot sa scriu:
6/ Asta se intampla acum cam 2 ani, toamna, era o zi ploioasa, si eu eram singura acasa, si ascultam Nirvana (pe vremea aia...) si aveam nevoie sa merg la baie. Asa am si facut, si am lasat usa deschisa, fiind singura acasa. Si aud, peste melodia care rula acolo, ca trosneste parchetul din sufragerie. Imi zic ca mi se pare. Si se auzea tot mai tare. Incep sa devin suspicioasa, si nici nu apuc sa ma sperii mai tare, ca vad un fel de ceata alba care trece prin fata mea, in baie. Si nu cred ca mi s-a parut, fiindca in baie era lumina stinsa, si se distingea clar in intuneric.
Astea sunt o parte dintre ele, ca mai sunt destule, dar nu stau acum sa le scriu pe toate, nici macar nu cred ca le mai tin minte pe toate. Nu imi pasa daca, crezi tot ce am povestit, eu stiu ce s-a intamplat si asta conteaza. happy

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Nu cred in paranormal.

| Gospell a răspuns:

Nu cred si nici nu mi s-a intamplat astfel de lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu...nu mi s-a intamplat :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff...ai fantome sigurrolling on the floor)laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cred deoarece am simtit-o pe pilea mea. In urma cu un an fratele meu a decedat si eu sunt o fire fricoasa. Imi era frica cand venea noaptea si dormeam cu mainile in urechi ca sa nu aud ceva, dar dupa 4 zile de la decesul lui am auzit o bataie in geam(avea el stilul lui unic de a bate in geam) si am auzit pasi de slapi tarainduse prin camera. Eram uda de frica si deoadata am simtit ca se uita la mine si am simtit cum m-a atins, atunci am tipat in gura mare si sora mea(dormeam in acelasi pat) a aprins becul si in locul in care am simtit ca ca a pus mana mirosea a parfum de barbat.Scaryy story! Sper sa nu mi se mai intample si nici nimanui DEci in Concluzie DA cred!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu mi s-a intamplat nimic dar scoala mea e langa o casa bantuita. dintr-un geam NU se vedea lumina! cautati pe google
"casa bantuita de langa liceul miguel de cervantes"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi s`au intamplat lucruri paranormale dar cred in asa cevalove struck
sunt pasionata de chestiile asteahappy. cui i s`a inamplat si vrea sa vb cu cineva mailul meu:alexutzza_scumpyca@yahoo.com

| maradragutza a răspuns:

Da.Am vazut-o pe bloody mary

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred fiindca mi-s-a intamplat lucruri para normale cu fantoma BLOODY MARY.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred fiindca mi-sau intamplat lucruri cidate cu Bloody Mary.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred.Eram cu prietena mea intr-un cort din scaune paturi si prosoape.Ne jucam linistite cand de odata a batut cineva la usa camerai mele ca acolo aveam cortul.Ne-am speriat si eram singure acasa.Eu am intrebat cine e si nimic. Oricum navea cine sa fie atunci fiindca usa casei era incuiata.Eu am luat telefonul si am sunat la mama si la tata, ei nu au raspuns.Si noi atuncia ne-am continuat jocul. Dupa doua minute bate iar cineva la usa camerei mele si se deschide incetisor usa si se aude aaaaaaaaaaa..., prietena me se uita si nimic.Atunci eu am zis fiindca stiam ca este BLOODY MARY deoare ce mi-sau mai intamplat lucruri ciudate cu ea,, lasane in pace!,, si dupa aia a venit mama. Eram o data in baie si cantam,, Justin Justin Justin Bibar,, si de odata se aude o voce ciudata dar nu am inteles ce a spus, am spus cine e, dar nimic dupa ce am stins lumina in baie cand sa inchid usa s-a auzit,, Da da e cineva hai vino,, cu o voce micuta, cand m-am intors era o umbra alba langa oglinda, atunci am fugit in bucatarie unde era mama. Eram odata in baie ca sa iau hartie igenica si cand sa plec din baie s-a auzit,, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,, atunci am fugit. Eram o data cu alta prietena acasa la mine.Eram singure ne-
am speriat de un zgomot si am vrut sa mergem in camera mea dar cand sa intram o umbra se misca prin camera atunci am fugit la parinti in camera.Prietena mea s-a dus sa vata cine e si a spus,, Lasane in pace BLOODY MERY ce vrei de la doua fete de 10 ani, nu ti-am facut nimic, nu noi te-am facut fantoma asa ca lasane,, atunci s-a vazut o lumina rosie ca si sangele in camera mea.Atunci am fugit la parinti in camera si am stat in pat pana au venit. Bine mi-sau mai intamplat multe lucruri paranormale,, cum ar fi ca am vazut trei urme de degete imprimate pe oglinda,, chiar daca nu credeti voi asta voi sti eu ca chiar mi s-au intamplat. A si am doar 10 ani.

| MihaiLuis a răspuns:

Eu cred,nu imi pasa daca voi credeti sau nu credeti sunteti sceptici,in lumea in care traim orice este posibil. eu ma ocup cu chesti din acestea am ai fost si pe alte siteuri, va pot ajuta, eu cred stiu ce sa fac in cazuri din astea, nu stiu daca ma credeti dar am un prieten care ii sa intamplatmult mai multe decat batai in geam el la si vazut pe tatal lui, de o gramada de ori l-am ajut. Am stat cu el, bu era paranormal era doar nite coicdente strani, am ajutat si persoane care chiar au avut deaface cu aceasta chestiune.

Daca vreti sa aflati de unde vine paranormalul, alte povestoare despre lucruri paranormale sau aveti nevoie de ajutor va pot da niste sfaturi ma puteti contacta pe:

Gmail:luis.viorel.mihai@gmail.com

Facebook:Mihai Luis

ID Messenger:stelistusmecher33

nr tel:0735376082

in caz ca nu raspund al telefon ma puteti contacta pe adresa de Mail de Facebook sau pe Yahoo.

Da, eu cred in parabormal

| Zanisoara a răspuns (pentru Helvete):

Wow,deci daca chiar e adevarat ce zici, cred ca stim amandoua ce inseamna aceste lucruri ciudate.De ce mai mergi la tara? Sau cel putin nu mai dormi acolo.E clar ca acolo se intampla ceva paranormal.Eu una nu as merge nici daca ma-i plati.

| Helvete a răspuns (pentru Zanisoara):

Inca mai merg acolo pentru ca ma impinge curiozitatea. E adevarat, in ultima vreme nu s-au mai intamplat multe, insa mi se pare o zona cu o vibratie destul de ciudata, si aceasta nu e doar parerea mea. Reusesc sa dorm chiar bine acolo, probabil fiindca m-am obisnuit cu idea big grin.

| SonZLuci a răspuns (pentru Helvete):

Cel mai bine ar fi sa contactezi un preot sa iti faca o festanie