| iemiliea a întrebat:

Credeti in sirene? eu sunt unahappyca cele din h2o

Răspuns Câştigător
| Silviu_7167 a răspuns:

Lasati-o ma. happy Sa viseze pana ajunge asa ca voi, păliţi de realitate happy.

74 răspunsuri:
| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Nu cred in sirene dar cred ca desenele prostesc fatooo. Du-te si fa-ti un control.straight faceasa.ca fapt divers.Sa vezi ce aiwinking. App, esti sirena d-aia cu coada si cu solzibatting eyelashes? You make me sickstraight face. PA

| Xonia a răspuns:

Cat poti sa minti
Intr-un raspuns mai demult ai spus ca esti casatorita si ca tatal tau a murit, acum spui ca ai 17 ani
DUpa intrebarea pe care ai pus-o nu ai mai mult de 12-13 ani
Du-te si uitate la televizor si lasa-ne!

| miasdbnqwyiudnwqiygu a răspuns:

Eu am primit odata un e'mail in care erau 2 poze cu o sirena adevarat "cica"oh go on

| hannibal a răspuns:

H2o este doar un desen animat. fetele alea nu sunt in realitate sirene. si mie imi place serialulwinking. sirenele sunt doar un mit sa zicem asa.

| YukiMrM a răspuns:

Si eu sunt un vampir laughing rolling on the floor du-te la culcare te rog muultwinking

| sensibilosu a răspuns:

Estio tampita
PS:cred ca asta e cea mai idioata intrebare de la TPU

| dididiana a răspuns:

Daca tu esti o sirene eu sunt michael jackson zombie
a da vre sa-ti cant ceva?

| Doub a răspuns:

Drăguţ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@iemiliea, eu cred in tine! Tu crezi in mine, ca sunt nemuritoare?!?
Sigur nu esti Dienutza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...Sunt multi copii care cred ca sunt sirene (eu una am 12 ani si nu ma cred sirena), dar nu se poate in realitate, poate doar in imaginatia ta. Si mie imi place sa ma uit la H2o, e dragut serialul, dar nu ma uit in exces. Cat despre sirene, e posibil sa existe pentru ca s-a gasit asa ceva pe malul unei mari ( un om cu coada in loc de picioare, care era maro si numai oase) si ti-as arata o imagine cu aceasta "sirena", dar cred ca o sa te sperii rau. Si un sfat : Nu mai spune aberatii precum ca tu ai fii o sirena, ca o sa rada lumea de tine, dupa cum se vede.

| eu123456789 a răspuns (pentru anonim_4396):

E descompusa... poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am nimic de zis contra pentru tine te uiti la desene nu e nimic rau stii dar e o joaca nu zic sa nu te joci si mamei mele ii place h2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te si cred! Cred ca ai o imaginatie tare bogata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista sirene. nu mai minti ca nu te crede nimeni. esti nebuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred in sirene si cred ca poate e cum zici tu ca esti dar nu cred ca esti ca cele din h2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minti ca sa te dai mare si tare dar nu esti sirena sa stii ca eu ma joc doar dar nu sunt si chiar daca esti sirena o sa mori la 10 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi in Mutanti? Eu am puteri speciale... fac ca soarele sa dispara si luna sa para laughing am dat in rime laughing thmne...

| Myssteriusthanlife a răspuns:

A da? :O
pai spune-mi si mie programu tau cand te urci pe masina de politie sa urli sa ie si eu sa-ti fac cu manawinking da sa tipi si tu numele meu eveeeeeeeeeee

| Myssteriusthanlife a răspuns:

O pe bune vaii suntem aman2 sirene eu sunt ca cele de la h3o
da mai mi-a zis ca o sa ma duca la psiholog vrei sa vii cu mine :O

| 夢想家兩次 a răspuns:

Ca sa vezi! Si eu sunt o sirena din tara Bombonica, inotand intr-un rau de ciocolata alaturi de delfinii mei personali din acadea.

| 1235678907452352 a răspuns:

Si eu sunt sirena vreti o pozalaughingrolling on the floordmn fetito esti dusa raulaughing

| CatalinaMarina a răspuns:

rolling on the floor. care din elelaughing

| Mirii (:. a răspuns:

Da cum sa nu rolling on the floor). Si eu sunt Regina Angliei happy. Imi pare bine de cunostiintaa rolling on the floor).

| UnxsurPlusxDexEnergiexFereste`tex a răspuns:

Daca u esti sirena eu at sunt catzelu lu michael jacasaonlaughingrolling on the floorrolling on the flooromfgrolling on the floor wtfstraight face...h2olaughing disneylaughing prostesc copii aiurearolling on the floor

| gAbrYii a răspuns:

Daca esti du-te in apa! Scuze ca ti-o spun dar ai o imaginatie prea bogata parca te-ai uita la minimax si ai avea 3 ani! Ce minte laughing

| Marinela74 a răspuns:

Nu te mai uita la desene ca fac rau du-te si fa-ti control daca tu esti sirena eu sunt MichaelJackson in persoana "incantat"

| PurpleAngel a răspuns:

Trebui sa dam televiziunea in judecata ca le spala mintile copiilorstraight face

Din curiozitate cati ani? 5-6?straight face

Whateveroh go on... fiecare cu ce-l doarerolling on the floorlaughing

| Misssy a răspuns:

Uite ca sa fii sirena in primul randwinkingnu tiai da nikiodata identitatea adv pentru ca tyay face sg rau si cred ca saraca de tine nu stiu tia cazut ceva in cap? pentru ca mama e doctor stii t poate ajuta acum cum crezi u nu stiu sirenoo inca ceva love struckcand t int cu un delfin spune-i ca il pup si inca ceva du-te si gaseste o comoara love struckca vreau si eu aur:Xsa micumpar o coada noua ca aia veche sa demodat

| myha_8968 a răspuns:

Crek in visele tale fato laughing nu exista sirene laughing

| Abby12 a răspuns:

Wow! :o Esti sirena? Ce puteri ai? laughing

| BeebeeFUtpu a răspuns:

Eu sunt Sandokan...

Întrebări similare