Dar poti sa iti alegi serviciul, iar daca esti asa destept cu siguranta poti sa gasesti ceva mai bun :^). Multa bafta!
Problema este ca aceste transferuri nu se fac atat de usor si ca nu stiu de ce voi da mai incolo. Sa fie, si tie!
Daca in continuare, sa spunem ca va exista un transfer si nici in noul loc nu imi va placea(comunittea), ce fac? Asta nu inseamna ca merita sa fac transfer din cauza colectivului daca serviciul este bun, nu?
In intreaga viata vom avea parte de oamenii pe care noi ii consideram "inferiori", noua dar de care depindem sau avem nevoie. Cel mai sanatos lucru de facut este sa incercam sa identificam astfel de persoane si sa limitam interactiunile cu acestia. In cazul tau, adica la munca, iti recomand sa inchizi un ochi si sa muncesti in continuare.
Sa devii si tu idiot. Astfel nu o sa simti ca devii mai idiot cand stai cu acei oameni
Nu neaparat, depinde cu ce fel de oameni iti petreci timpul. Nu ai cum sa devii idiot daca stai in preajma unor persoane inteligente, te vor invata multe chestii, te vor corecta si te vor ajuta sa inveti sa gandesti. Pacat ca persoane din astea sunt foarte putine si nu le gasesti usor.
Mai e ceva. persoanele care se izoleaza, care sunt singure, care sunt mai retrase. Etc, astea tind sa fie mai inteligente decat marea majoritate. Doar ca astea aduc si la probleme de sanatate, la stres, depresie si altele.
Nu e rau sa stai cu persoane, dar nu cu oricine. Stai in preajma persoanelor care te pit ajuta, nu in preajma celor care te invata doar la prostii.
Nu am spus cine stie ce dar am spus lucrurile pe care le-am considerat mai esentiale.♥️
Cu persoanele din jurul meu, adica cu unele ca nu se poate cu toate dar cu cat incep sa cunosc mai bine o persoana cu atat imi dau mai mult seama ca nu este asa cum ma asteptam
Si eu la fel, de asta singuri prieteni care îi am sunt putini, pentru ca oameni de calitate sunt putini, cu toti avem asteptari de la alti, credem ca sunt perfecti apoi ne simtim dezamagiti, cel mai bine e sa nu ai asteptari si sa selectezi din ei
Macar ai prieteni si macar poti sa numesti pe cineva "prieten" si macar poti sa "selectezi" din ei.
Eu daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu cineva, adica chiar sa stiu ca intelege ceea ce vreau sa spun( nu sa fie cazul sa explic ceea ce spun de fiecare data cand deschid gura) sau macar sa ma faca sa ma simt confortabil - adica pnm te simti confortabil atunci cand chiar gasesti pe cineva care cunoaste.
Unii ziceau ca gica "nu trebuie sa va placa aceleasi lucruri ca sa fiti prieteni" etc da gen daca nu avem aceleasi ganduri si efectiv nu ne plac aceleasi chestii atunci cum am putea deveni prieteni?
Cum zice dexul "prieteni, -e, s. m. și f. Persoană de care cineva este legat printr-o afecțiune deosebită, bazată pe încredere și stimă reciprocă, PE IDEI SI PRINCIPII COMUNE; amic.
Man cu dogmatici, limitati, ignoranti nu poti fi pe acelasi frecventa, nu poti pe placul tuturor, memoreaza asta
Ok si daca colectivul din care fac parte este alcatuit din astfel de oameni atunci ce ar trebui sa fac avand in vedere ca "oamenii au nevoie de socializare" si ca "nu este in regula sa fi izolat"?
Din pacate este trist, ori devi indiot ca ei, ori te prefaci ca esti ca ei, ori devi izolat
Tine de tine. Tu stai sa vorbesti cu ei, tu te conformezi lor. Poarta-te normal si nu deveni idiot. Atat ai de facut daca nu poti sa nu stai cu ei.
Cam așa este în general, căci marea majoritate sunt idioți. Și ultima fărâmă de speranță s-a dus de când cu referendumul ăsta.