| mizantropuldinmine a întrebat:

`cu penele altuia te poti impodobi dar nu poti zbura` -cum comentati?

13 răspunsuri:
| Scherlit a răspuns:

Pai...adica daca plagiezi pe cineva te poti lauda cu asta dar cei din jur nu te vor aprecia la fel de mult cum ar faceo daca ai faceo tu.

| Horia_8139 a răspuns:

OMG...il ador pe Axl Rosewinking

| AxlRose a răspuns:

Tot respectu pentru pozawinking

| FeliciaCorinaA a răspuns:

O afirmatie total adevarata. Pe cine ai vazut tu sa aiba ceva extraordinar de important de castigat din ceva ce nu ii apartine? Fireste, faima efemera se poate obtine insa, pana la urma, tot vei fi descoperit si vei fi mai gol si mai urat decat o pisica cheala. Asa ca acest frumos sfat popular indeamna persoanele sa ravneasca succesul doar prin propria lor munca deoarece acela va fi succesul meritat si va da o multitudine de satisfactii. Tu cum comentezi?

| mizantropuldinmine explică (pentru FeliciaCorinaA):

Eu consider ca `penele` adica ajutorul pe care il primesti te `impodobesc` -te ajuta, sprijina, dar nu te ajuta `sa zbori` -adica sa te realizezi-; asa ca tot singur trebuie sa muncesti pentru a ajunge undeva, sa-ti croiesti drumul in viata

| Adrianetc a răspuns:

Gen te nasti intr-o familie regala dar s-ar putea sa nu ai aceleasi aptitudini

| Swordsman a răspuns:

Poti folosi meritele altuia, dar nu iti vor aduce satisfactie ca si cum ar fi ale tale

NOname
| NOname a răspuns:

Poți să-ți însușești calitățile altcuiva, însă cât timp nu le deții, nu vei putea să te și folosești de ele. Vor rămâne simple etichete și atât.

| thebeggar a răspuns:

Poate poti zbura si cu penajul altcuiva, cel putin o scurta perioada de timp, cel putin pana te apropii prea tare de "soare"

| AlbaAura a răspuns:

In zadar iti asumi meritele altcuiva din moment ce nu esti capabil.

| FeliciaCorinaA a răspuns (pentru mizantropuldinmine):

Deci pentru tine "penele" sunt intruchiparea ajutorului... Nu m-as fi gandit la asta. Trebuie sa recunosc faptul ca m-am precipitat putin si am considerat "penele" un soi de plagiat. Nu stu de ce am facut asta. In fine, parerea ta este draguta, imi place. Care este sursa citatului? happy

| mizantropuldinmine explică (pentru FeliciaCorinaA):

Lucian blaga

| Slendăriț a răspuns:

Eu inteleg.Cum ar fi paunul este impodobit cu pene magnifice dar nu poate zbura.
Sau sa nu punem problema asta chiar la animale. Daca ai furat ceva de altcineva te poti impodobii cu aceste lucruri dar nu poti face mai nimic intereseant.Sau da Arianetc are dreptate daca esti crecut intr-o famile regale esti tratat altfel(poate chiar mai rau dacat un om obisnuit).