Eu nuuu...
Altii da... (mai ales colejii mei, la care le dau sa copie la fiecare evaluare)
Buna! La prima intrebare iti pot spune ca gasesc in fiecare zi fericirea,in lucruri mici, ce-i drept, dar i-au viata ca atare si incerc sa ma bucur de orice. Incerc sa fac oamenii fericiti, imi place sa-i vad zambind, dar nu stiu daca si-au gasit fericirea datorita mie.
De fapt, dacă stau să mă găndesc, nici nu vreau ca alte persoane să găsească fericire datorită mie.Eu vreau ca toată fericirea să-mi vină la mine.
1. Niciodata nu vom fi cu adevarat impliniti si fericiti.Va fi mereu ceva care ne lipseste si ne limiteaza.
2.Chiar daca incercam, niciodata nu putem schimba viata cuiva si sa-l facem sa spuna "sunt fericit/a", numai cine se multumeste cu putin poate fi fericit.
Inca nu s-a gasit o definitie foarte exacta a fericirii, pentru ca e privita din foarte multe puncte de vedere, iar tu vrei sa stii daca altii au gasit-o datorita altora.
Interesant...
Fericirea e o stare mentala proprie fiecaruia, nu exista doua la fel in doi oameni, iar o stare mentala NU se poate da, ce poti da din "fericirea" ta poate sa se traduca printr-o stare de... bucurie pentru ceilalti si in majoritatea raspunsurilor o sa vezi ca asta se si intampla, se confunda fericirea cu... bucuria.
1) Fericirea nu este un lucru cert, nu este ceva ce castigi acum si o ai pentru totdeauna. Fericirea, precum orice alt sentiment este doar o stare care se poate schimba mai repede decat vremea. Sunt optimist de fel si trec usor peste suparari.
2) Da, am facut cativa oameni fericiti...si in mod paradoxal asta m-a facut si pe mine mai fericit decat eram.
1. O găsesc dar mereu trece. Amândoi ştim că fericirea e trecătoare.
2. Nu ştiu ce să zic, nu prea sunt responsabil pentru zâmbetul cuiva.
1. DA
2. DA, unii oameni. Ar fi dubios ca toti ceilalti sa-si fi gasit fericirea datorita mie, ar insemna ca sunt dealer de droguri.
Sti ca afirmatia ta te indeparteaza la mii de km departare de cea mai inalta treapta de evolutie umana?
Spiritualitatea si/sau transpersonalul.
Orce veverita vrea ca toate ghindele sa vina la ea.
Ignora toate comentariile mele de mai sus si raspunde-mi la o singura intrebare :
Dupa ce ai acumulat ''toata fericirea'' pentru tine ce vei face?
Valorile si convingerile mele interne imi sugereaza ca este esential ca un om sa traiasca in limpezimea unei stari de flux puternice ce provine din interior nu din exterior.
Iar atunci cand esti fericit nu ai cum sa nu vrei sa imparti fericirea ta cu alti.
http://youtu.be/4cmffLlkwxc
Sunt un pacifist, optimist, visator cred ca nu o sa-ti placa personalitatea mea :)
O voi "dezvolta" mai departe. Fericirea nu are limite.Iar ca să nu par un egoist absolut, o voi oferi doar unui mic, chiar foarte mic grup de prieteni, care chiar merită.
1.Fericirea o gasim in fiecare zi in lucruri marunte, dar dupa mine mereu ar trebui sa fim fericiti ca doar o viata avem. Vorba aiaon't worry, be happy!
2.Doar prietenii adevarati!